Πρόταση σε Χρήστο Δώνη ο Παναθηναϊκός

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά της να ρίξει τους τόνους, κάλεσε τον Χρήστο Δώνη ώστε να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, με τον Έλληνα μέσο ωστόσο να έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό!

Σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες με τον Γιώργο Δώνη, η διοίκηση του Παναθηναϊκού κάλεσε τον Χρήστο Δώνη σε συνάντηση την Τρίτη ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του. Εκεί οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν μια αναλυτική συζήτηση με τον εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού και για όσα συνέβησαν αυτές τις μέρες, αλλά κυρίως για το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εδώ κι αρκετό καιρό ο Χρήστος Δώνης περίμενε την διοίκηση του «τριφυλλιού» να τον καλέσει για το θέμα του συμβολαίου του, κάτι που δεν γινόταν με αποτέλεσμα ο Έλληνας μέσος να κοιτάει όλο και περισσότερο την περίπτωση να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Το ραντεβού αυτό, όπως είπαμε παραπάνω, γίνεται ώστε να πέσουν οι τόνοι και σε μια προσπάθεια της ΠΑΕ να καταφέρει να πείσει τον Δώνη να μείνει στην ομάδα, καθώς θεωρεί πως έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να ανατρέψει το κλίμα που υπήρχε γι' αυτόν πριν τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο, αυτή την στιγμή οι πιθανότητες να πειστεί και να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ο Έλληνας μέσος παραμένουν λίγες, καθώς ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες του εξωτερικού και ο ίδιος θα ήθελε πλέον και πολύ περισσότερο μετά απ' όσα έγιναν αυτό το διάστημα και με τον πατέρα του, να προχωρήσει σε μια αλλαγή στην καριέρα του.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ