Σκληρή απάντηση Θύρας 13 σε Γιανακόπουλο: Οι εκβιασμοί σε εμάς δεν περνάνε

Θέση για τα όσα είπε και απάντηση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έδωσε η θύρα 13 μέσω ανακοίνωσής της, που εξέδωσε πριν από λίγο. Σε αυτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει πως ο… χαρτοπόλεμος τελειώνει εδώ για τους οργανωμένους οπαδούς και τονίζεται πως θα συνεχίσουν να έχουν παρουσία σε όλα τα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η βαθμολογία του Top 5, «υποβιβάζει» τον ΠΑΟΚ: Τελευταίος! (vids)

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω… Δημήτρη.

Μία ακόμα φορά μάρτυρες επίθεσης και ψευδών γεγονότων, πού δεν γίνεται να μείνουν αναπάντητα.
Έχοντας όλη την διάθεση να τα πούμε από κοντά, μας προλαβαίνεις και δεν σταματάς ποτέ να μας κάνεις να απορούμε αν είσαι καλά στο μυαλό σου.

Η Θύρα 13 ουδέποτε σου ζήτησε σαν λύση για όσα συνέβαιναν με τους τζαμπατζήδες, να φτιάξουμε δικιά μας ομάδα περιφρούρησης. Στο έχουμε ξαναπεί πολλές φορές όπως και φέτος, είμαστε ΟΠΑΔΟΙ και όχι υπάλληλοι, κάτι πού δεν θες να χωνέψεις.

Πριν κάποια χρόνια έκαιγες αμάξια δικών μας και έστελνες μπράβους, αλλά αργότερα μας ζήταγες να γίνουμε οι Ταλιμπάν σου. Ούτε ταλιμπάν σου θα γίνουμε ούτε θα κρεμάμε πανιά του τύπου ‘’ποτέ ξανά ψήφο στον Άδωνη’’ για τα προσωπικά σου συμφέροντα.

Η Θύρα 13 δε σε προπηλάκισε ποτέ στο γήπεδο. Αυτοί πού σε προπηλάκισαν, ήταν άτομα τα οποία δούλευαν για σένα και ο λόγος ήταν οι οικονομικές σας διαφορές.

Σταμάτα να αναφέρεσαι σε γεγονότα πού εσύ δημιούγησες.

Η Θύρα 13 το μόνο πού έκανε ήταν να βάλει παγκάρια έξω από το γήπεδο του μπάσκετ, για την ενίσχυση του ερασιτέχνη. Μια περίοδο πού όλοι αγνοούνταν από τη μάνα του λόχου και την βοηθήσαμε εμείς με όποιον τρόπο μπορούσαμε (πάνω από 25.000€ δόθηκαν στον ερασιτέχνη από τα παγκάρια πού μας κατηγορείς ότι στήσαμε). Αυτή την περίοδο μάλλον την ξεχνάς.!
Τη Θύρα 13 δεν την ενδιαφέρει ποτέ να συνδιοικίσει, η γνήσια θέση μας είναι στα γήπεδα και στο δρόμο.

Λες ότι θες την Θύρα 13 μαζί σου, αφιερώνεις το λιγκ καπ στους συνδέσμους πού στήριξαν τη μάνα του λόχου στα δύσκολα αυτά χρόνια. Στα λόγια βέβαια. Γιατί στις πράξεις μας άφησες έξω από τον τελικό δήθεν αξιοκρατικά και με δική σου υπογραφή έχετε άρει την αναγνώριση μας από τη ΓΓΑ.

Δεν είμαστε αυτοί πού θέλεις να περάσεις στον κόσμο πού δεν ξέρει.
Είμαστε όμως αυτοί πού μας στέρησες την δυνατότητα να στηρίξουμε την ομάδα στο τελικό βόλευ και στην προπόνηση μας απαγόρευσες την είσοδο και περιμέναμε 2 ώρες για να τους εμψυχώσουμε, τότε πού έκανες πως δεν μας είδες… Αν έβλεπες τα χαρούμενα πρόσωπα των παικτών εκείνη την ώρα και τις εκφράσεις του Πανταλέων και του Ρούλη του Αγραπιδάκη, θα καταλάβαινες τι σημαίνει Θύρα 13 για την ομάδα αυτή.
Η Θύρα 13, έφερε 150 άτομα να πανηγυρίσουν στο τέλος του αγώνα την κούπα, με τα πρόσωπα τους χωρίς την ανάγκη κουκούλας. Ξεχνάς μάλλον πάλι τα δεκάδες καπνογόνα πού ανάψαμε και το πανό πού κρατάγαμε.
Η Θύρα 13 την ώρα πού η ομάδα σήκωνε την κούπα αντίκρυσε τον ψευτόμαγκα, πού μας βρίζει μέρα νύχτα και με το πού μπήκαμε άρχισε να μας προκαλεί. Ποιος είναι αυτός πού θα βρίζει την Θύρα 13 και δεν θα παίρνει απάντηση;
Η επόμενη φορά θα είναι εκτός γηπέδου γι αυτόν και τους όμοιους του.

Όμως πάλι ξεχνάς Δημήτρη να αναφερθείς, σε δικές σου αντίστοιχες πράξεις εντός και εκτός γηπέδου, σε ανθρώπους πού σε έβριζαν δημόσια.
Και για την ιστορία η Θύρα 13 πήγε 5.000 κόσμος έξω από την οικία του Αλαφούζου, κάτι πού οι φυλλάδες σου το εξαφάνισαν, ζητώντας να παραδωθούν οι μετοχές στον ερασιτέχνη. Δηλαδή σε σένα. Και εσύ μας κατηγορείς για πόρτες και παράθυρα.

Όταν μας ζήτησες να χρησιμοποιήσεις τους κατά τόπους συνδέσμους για ενημέρωση του κόσμου για το Pao Alive δεν ήμασταν αλήτες και αρχίδια;
(Αλήθεια με αυτό το θέμα τι γίνεται; Θυμόμαστε μέσα Δεκέμβρη θα τελείωνε).

Επικαλεστήκατε, εσύ και οι παρατρεχάμενοί σου, 120 σπασμένα καθίσματα στον εκτός έδρα αγώνα με την Μπάγερν, με αποτέλεσμα να μην μας βοηθήσετε να βρούμε εισιτήρια για τις εκτός έδρας αναμετρήσεις πού ποτέ δεν ενδιαφερθήκατε. Να σου αναφέρουμε απλά, ότι η επίσημη θέση της Μπάγερν μιλάει για 12 σπασμένα συνολικά καθίσματα και ούτε αίτημα αποζημίωσης τους έχει κάνει, όπως υποστηρίζατε.

Έχουμε πολλά να πούμε, δεν διαθέτουμε όμως γραφείου τύπου, ούτε ελέγχουμε Media για να δώσουμε τέτοιου είδους μάχη, γι’αυτό σου δηλώνουμε ότι από εμάς ο χαρτοπόλεμος τελειώνει εδώ. Tα υπόλοιπα στα γήπεδα όπου θα συνεχίζουμε τα 54 ένδοξα μας χρόνια, δίπλα σε κάθε τμήμα του συλλόγου.
Ντρεπόμαστε πού στον κυριακάτικο αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ μετά από εντολή της διοίκησης δεν ήρθαν για την καθιερωμένη αγκαλιά.
Είμαστε ανεξάρτητοι γι’αυτό και ανεπιθύμητοι αλλά θα συνεχίζουμε να είμαστε ασπίδα σε κάθε τμήμα.
Εναντίον όλων-υπέρ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Υ.Γ Οι εκβιασμοί και οι απειλές σε εμάς δεν περνάνε. Τζάμπα κουράζεσαι. Να τις απευθύνεις σε αυτούς πού κάνουν κακό στο σύλλογο και είναι οι πραγματικοί εχθροί. Εκεί όμως δεν υπάρχει διάθεση!

Υ.Γ2 Ασχολήσου με τα δικά σου καθήκοντα σαν πρόεδρος γιατί εμάς μας κούρασες. Εξάλλου μαζί σου δεν έχει βγάλει ποτέ κανείς άκρη, πέρα από τα δήθεν φιλαράκια σου.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13.!

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΜΕΓΑΡΑ ΘΥΡΑ 13
ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ
ΘΥΡΑ 13 ΕΥΡΩΠΗΣ

Πηγή: to10.gr

Δειτε Επισης

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Υπ. Γεωργίας: Ευάλωτη η Κύπρος στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024