Η απουσία από την κλήρωση και το θέμα Πουρσαϊτίδη στη Σαλαμίνα

Το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, την επόμενη μέρα στην ομάδα και το θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, στον Super Sport FM. 

«Παλέψαμε, διεκδικήσαμε τις πιθανότητες μας, είχαμε και πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και συνεχίζουμε. Πρέπει να προκύψουν συγκυρίες αποτελεσμάτων για να μπούμε στην 6άδα. Θα παλέψουμε όμως για να κάνουμε το καθήκον μας κόντρα στον Απόλλωνα. Πλέον, είμαστε εξαρτημένοι από άλλες ομάδες για να βρεθούμε στο πρώτο γκρουπ εκεί που ανήκουμε. Η Νέα Σαλαμίνα άξιζε να βρισκόταν πολύ ψηλότερα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Μας απομένει μια αγωνιστική και θα πάμε να κάνουμε το καθήκον μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι μπανανόφλουδες που πάτησαν οι πρωτοπόροι και έμειναν... αγάλματα

Για το ότι θα προηγηθεί την Τρίτη η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου: «Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Ακόμη και αν περάσεις, θα αγωνιστείς και πάλι με μεγάλη ομάδα. Αυτό που προέχει είναι ο επαναληπτικός της Τετάρτης. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη. Δεν ξέρω αν θα παρευρεθούμε στην κλήρωση. Δεν πρέπει να παρευρεθούμε στην κλήρωση. Με το να παρευρεθείς σημαίνει ότι υποτιμάς τον αντίπαλο σου».

Για το αν συζητήθηκε με τον Πουρσαϊτίδη η ανανέωση συνεργασίας των δύο πλευρών: «Δεν μπήκαμε στην οποιαδήποτε διαδικασία και υπάρχει εξήγηση. Υπάρχει ένας Γολγοθάς με συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν πρέπει να αποσυντονίσουμε την τεχνική ηγεσία. Δεν έχουμε κρυφτεί και έχουμε πει ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το τεχνικό επιτελείο. Η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται χρόνος για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Θα έρθει η ώρα που θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές