Απολογήθηκε στον κόσμο και ζήτησε στήριξη χωρίς κρίσεις πανικού ο Χαμπουλλάς

Στεναχώρια ανέφερε ο πρόεδρος της Κυρίας, Ευγένιος Χαμπουλλάς, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0.

Την ίδια ώρα ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αμμοχώστου, απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας και τόνισε ότι πρέπει στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσταξε μέλι για τους Κύπριους παίκτες και ζήτησε σεβασμό στην Ανόρθωση ο Κίκης

«Το εύρος του σκορ μας στενοχωρεί. Δεν είναι κακό να χάνεις αλλά χθες δεν ήμασταν καλοί και ήρθε το αποτέλεσμα που είδατε. Υπάρχει πολλής δρόμος η Ανόρθωση παραμένει πρώτη. Είναι οι ίδιοι παίκτες που έχουν φέρει την ομάδα που δέχθηκαν την βαρετή ήττα. Αυτό που πρέπει να γίνει, να δώσουμε στήριξη και εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες. Πρέπει και οι ίδιοι να κάνουν και αυτοί την αυτοκριτική τους. Πρέπει να ξεχάσουμε το χθεσινό και υπάρχει το παιχνίδι της Τετάρτης. Χωρίς κρίσεις πανικού έτσι είναι το ποδόσφαιρο, υπάρχουν και οι εκπλήξεις. Η ομάδα θα αντιδράσει και θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Οι οπαδοί είναι ώριμοι και υπομονετικοί και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε μέσα στους στόχους μας. Στέλνω μήνυμα στους φιλάθλους μας να μείνουν αγαπημένοι και όπως ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με υψηλές προσδοκίες, θα το κλείσουμε».

Αν είναι μια ομάδα κοιτάει τα του οίκου της είναι η Ανόρθωση. Και όταν αναλάμβαναν την αποστολή της προεδρίας της Ανόρθωσης, είπα πρέπει η Ανόρθωση να φοβάται τον κακό της εαυτό. Η αντίδραση πρέπει να είναι άμεση και καλή. Είναι το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Ο λόγος, επανήλθαν Ανόρθωση και Ομόνοια. Αυτή η αγωνία και το ενδιαφέρον θα κρατήσει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχουν λύσεις από τον πάγκο, ο καθένας βλέπει τα πράγματα με τον δικό του φακό. Σίγουρα υπάρχει κάποια κούραση. Ο Φεβρουάριος ήταν εύτονος μήνας, και λόγω κυπέλλου αλλά και κάποιων απουσιών, αλλά θα βρούμε της λύσεις αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Απολογούμαι σαν πρόεδρος της ομάδας για τη χθεσινή εμφάνιση αλλά είναι μια πάρα πολύ καλή πορεία που έχει επιτευχθεί μέχρι σήμερα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Να ξεπλύνει την ντροπή, μαζεύοντας τα κομμάτια της...