Με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο για την εξάδα η ΑΕΛ

«Όταν δεν κερδίζεις, καλό είναι να μην χάνεις», ήταν η ατάκα που έριξε με το πέρας της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο, ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, χωρίς να θέλξουν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους, παρέμειναν στο ισόπαλο αποτέλεσμα και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Εθνικό, που είναι και o τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πριν από τα πλέι οφ. 
 
Η ομάδα της Λεμεσού, που φιγουράρει στην 6η θέση με 28 βαθμούς, η νίκη αποτελεί δρόμο-μονόδρομο για την επόμενη αγωνιστική, αφού σε ενδεχομένη απώλεια, ίσως συνεχίσει και στο Β' γκρουπ, καθώς στη βαθμολογία ακολουθεί μια ανάσα στην 7η θέση η Πάφος FC, με ένα βαθμό λιγότερο. 
 
Αναντίρρητα, στις τάξεις της ΑΕΛ δεν υπάρχει εφησυχασμός μετά το νέο στραβοπάτημα και ουδείς δεν μπορεί να φανταστεί την ομάδα της Λεμεσού στo Β' γκρουπ, αφού πλέον τίθεται εκτός στόχων και για το υπόλοιπο της σεζόν, απλά θα αγωνίζεται για να... αγωνίζεται χωρίς ουσία. 
 
Ως εκ τούτου, όπως διαφάνηκε δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες αλλά ούτε και εύκολοι αντίπαλοι, καθώς οι τελευταίες αγωνιστικές, απέδειξαν πώς μέχρι και τα φαβορί για το πρωτάθλημα γνωρίζουν και τις πιο ταπεινωτικές ήττες. 
 
Τρανό παράδειγμα, η ήττα της Ανόρθωσης από τον Εθνικό στην αγωνιστική που μόλις ολοκληρώθηκε με 5-0. Έναν Εθνικό, που καλείται να φιλοξενήσει στο Τσίρειο Στάδιο η ΑΕΛ και να κερδίσει, εάν δεν θέλει να μπει σε νέους μπελάδες... κατρακύλας. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: