Να ξεπλύνει την ντροπή, μαζεύοντας τα κομμάτια της...

Ποιος να τους το παραλαλούσε πως όσα τέρματα δέχθηκαν στον πρώτο γύρο θα τα δεχόταν μέσα ένα παιχνίδι. Σε μια ντροπιαστική εμφάνιση, η Ανόρθωση, σκορπίστηκε στους πέντε ανέμους σε ένα από τα πιο εφιαλτικά απογεύματα της μεγάλη ιστορίας του συλλόγου.
 
Σε καμία περίπτωση και αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί ευθύς εξ’ αρχής, πως, δεν εκμηδενίζεται η φετινή παρουσία και προσπάθεια των ανθρώπων, των ποδοσφαιριστών και των προπονητών της Ανόρθωσης. Η Κυρία, αν και έτσι, συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα δεδομένα στη βαθμολογία μετά τις νέες βόμβες που έσκασαν

Ευθύνη για το χθεσινό (23/02) χάλι, φέρουν όλοι. Κανείς δεν μπορεί να εξαιρεθεί από την εξίσωση. Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου, δέχτηκαν μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην πολύχρονη ιστορία της ομάδας, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος.
 
Αγνώριστοι, χωρίς νεύρο, χωρίς ένταση, χωρίς τίποτα, παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στον αγωνιστικό χώρο. Μετά και από το 20’ μάλιστα, έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των ποδοσφαιριστών του Εθνικού, οι οποίοι πραγματικά, έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο.
 
Όσο αφορά την χθεσινή (23/02) εμφάνιση, δεν χωρεί καμία δικαιολογία. Η υπεροψία θα σε τιμωρήσει, αλλά η Ανόρθωση, το πλήρωσε με τον πιο ακριβό τρόπο. Η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν επιεικώς τραγική, παίρνοντας στο τέλος του αγώνα, όσα πρόσφεραν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εμφανίσεις που μόνο πρωτάθλημα δεν δίνουν
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, ξέρει σίγουρα τον τρόπο και καλείται άμεσα, να ανασυντάξει τα κομμάτια της ομάδας, γιατί ο χρόνος και οι αγωνιστικές τρέχουν. Για να καταφέρει να σβήσει τα όσα έγιναν, στο χθεσινό απόγευμα, η Ανόρθωση, πρέπει στο τέλος της χρονιάς, να κατακτήσει ένα τρόπαιο. Για να συμβεί αυτό, Τιμούρ και ποδοσφαιριστές, πρέπει να δείξουν άμεσα αντίδραση, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.
 
Ο 51χρονος τεχνικός, έκανε το αναμενόμενο, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη της ντροπιαστικής ήττας. «Δεν είμαστε υπέρ-ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά», δήλωσε ο τεχνικός της Κυρίας με το πέρας του αγώνα και θέλοντας αν και αργά να προσγειώσει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η άγνωστη ιστορία του Κλάφουριτς που πληγώθηκε από τον Τιμούρ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, από την αρχή της χρονιάς, με κάθε ευκαιρία που του δινόταν, ανέφερε πως, «εμείς πάμε για πρωτάθλημα», αλλά μετά τη χθεσινή ήττα, εκτός του ότι ανέλαβε την ευθύνη, υπογράμμισε πως η Ανόρθωση, δεν είναι υπερ-ομάδα. Αναμφισβήτητα, καμία φορά καλό είναι να είσαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας σου αλλά την ίδια ώρα, επιβάλλεται να αναγνωρίζεις και την πραγματικότητα για το που βρίσκεται η ομάδα. Και στην παρούσα φάση, η Ανόρθωση δείχνει να είναι σε κακό φεγγάρι και αυτό που χρειάζεται πέραν της πίστης για πρωτάθλημα, είναι και η αγωνιστική ανάκαμψη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: