Τι να φταίει, και αυτός ο ΑΠΟΕΛ όλο και καταρρέει...

Ακόμη μια ήττα έμελλε να καταγραφεί την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τον αποκαρδιωτικό ΑΠΟΕΛ, ο οποίος με κατεβασμένα τα χέρια, έχασε από την Πάφος FC, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Μετά το χαστούκι από τη Βασιλεία, οι γαλαζοκίτρινοι φάνηκαν ανήμποροι να αντιδράσουν και μέσα σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, απώλεσαν ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς και την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στον πίνακα της βαθμολογίας. 

Εκεί που οι περσινοί πρωταθλητές παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι την προηγούμενη αγωνιστική στο ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο και διέσυραν με την επιβλητική τεσσάρα τον Απόλλωνα, ήρθαν μέσα σε 90 λεπτά στην Πάφο, να γκρεμίσουν ότι έδειξαν σαν χάρτινος πύργος και να αναδείξουν το... μαύρο χάλι που βρίσκεται η ομάδα. 

Χωρίς αρχή και τέλος, με ανούσια κατοχή και μηδαμινές οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες, ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι... πονά σε όλες τις γραμμές και ότι οι παίκτες πλέον δεν φθάνουν στο μάξιμουμ της απόδοσής τους. 

Αυτό που δεν άρεσε μάλιστα στον Ελλαδίτη τεχνικό των γαλαζοκιτρίνων, ήταν ότι η ομάδα μετά το γκολ που δέχθηκε από την Πάφο, όχι μόνο δεν ξύπνησε αλλά παρέμεινε με κλειστό τον διακόπτη, αφήνοντας στους φιλοξενούμενους κενούς χώρους για να κάνουν... πάρτι. 

«Αυτό που δεν μου άρεσε είναι η αντίδραση. Είτε θα αλλάξει από τα ίδια τα παιδιά είτε θα βρω εγώ τον τρόπο με τους κατάλληλους παίκτες που έχουν αυτή την  νοοτροπία για να το αλλάξουν», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. 

Μια στροφή από την ολοκλήρωση της Α' φάσης, αφού απομένει το αιώνιο ντέρμπι με την Ομόνοια, έπειτα οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν πρόγραμμα φωτιά, αφού μπαίνοντας στα πλέι οφ, τότε κάθε αγώνας και κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. 

Ως εκ τούτου, περαιτέρω απώλειες δεν χωράνε για τον ΑΠΟΕΛ, εάν επιθυμεί να παραμείνει ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Μπορεί και τα άλλα φαβορί τη φετινή σεζόν να χάνουν υπερπολύτιμους βαθμούς, αλλά αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αποτελεί άλλοθι και να φέρνει ικανοποίηση στους γαλαζοκίτρινους, αφού η ιστορία του πρόσφατος παρελθόντος, θυμίζει ότι ο καλός ΑΠΟΕΛ, δεν βλέπει καν τους συνδιεκδικητές του και παίζει για την πάρτι του, προσφέροντας μοναδικό θέαμα τόσο στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: