Κλείδωσε εξάδα η ΑΕΚ, κρίνεται στο τέλος η Σαλαμίνα

Ισόπαλες 0-0 εξήλθαν ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Καμία από τις δυο ομάδες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι, η εξάδα για τη Νέα Σαλαμίνα απομακρύνεται, ενώ οι κιτρινοπράσινοι, κλείδωσαν την εξάδα. 
 
Α’ ημίχρονο
 
Ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο για τις δυο ομάδες. ΑΕΚ και Σαλαμίνα, βρήκαν αρκετές προϋποθέσεις μπροστά από τις δυο εστίες, αλλά η αστοχία, οι δυο τερματοφύλακες και το δοκάρι στέρησαν από το να έχουμε σκορ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση, ήρθε στο 12’ με τον Τρουγιόλς. Ο Ισπανός, έπιασε ένα δυνατό κεφάλι μέσα από την περιοχή, με τον Κίσσα, να απομακρύνει με δυσκολία την μπάλα. Η Νέα Σαλαμίνα, απάντησε με τον Ελουντού στο 19’ της αναμέτρησης. Ο άσος των ερυθρολεύκων, απέφυγε δυο ποδοσφαιριστές όμορφα, με το σουτ το να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Τόνιο και να απομακρύνεται.
 
Β’ ημίχρονο
 
Με το ίδιο τέμπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τις δυο ομάδες, να μην ανεβάζουν και πολύ το τέμπο τους, κρατώντας σε χαμηλού ρυθμούς το παιχνίδι. Η πρώτη καλή στην επανάληψη, ήρθε από το σουτ του Σπόλιαριτς στο 75’ της αναμέτρησης, αλλά ο Κίσσας, απέκρουσε χωρίς δυσκολία. Λίγα λεπτά αργότερα και στο 79’, ήταν σειρά του Κωνσταντίνου να δοκιμάσει το σουτ με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να απομακρύνεται σε κόρνερ.
 
Ενδεκάδες
 
ΑΕΚ: Τόνιο, Τρουγιόλς, Άμπραχαμ, Τρισκόφσκι, Χέφελ, Γκαρσία (Σπόλιαριτς 55’), Ακοράν, Γκονζάλεθ, Ιωάννου (Τάντι 67’), Γκολομπάρτ, Γιάννου (Κωνσταντίνου 46’)
 
Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Ροντρίγκεζ, Μαριάνοβιτς, Σαν Ρομάν, Μαουρίτσιο (Κίνγκσλεϊ 66’), Λαμπότ, Ρέινολντς, Σιαθάς, Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού
 
Σκόρερς: -/-
 
Κίτρινες: Κωνσταντίνου / Μαουρίσιο, Σαν Ρομάν
 
Κόκκινες: -/-
 
Διαιτητής: Τράττου Λεόντιος

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου