Ο Βαλακάρι έστησε μπλόκο του ΑΠΟΕΛ και τον άφησε στη... σήραγγα

Μεγάλη νίκη, εξάδας, πέτυχε η Πάφος FC, καθώς επικράτησε με 2-0 του ΑΠΟΕΛ, σε αγώνα που διεξάχθηκε στο Στέλιος Κυριακίδης για την 21η αγωνιστική.

Στην επανάληψη η ομάδα της Πάφου πήρε προβάδισμα μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, του Βαλακάρι στο 57’, ενώ λίγα λεπτά μετά στο 68’ διπλασίασε τα τέρματα της με τον ίδιο ποδοσφαιριστή.
 
Υπενθυμίζεται ότι, με τη νίκη της η Πάφος FC ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναμένει τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τη Νέα Σαλαμίνα και του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ.

Με το καλημέρα της αναμέτρησης ο ΑΠΟΕΛ πλησίασε το γκολ, ωστόσο το δοκάρι στάθηκε εμπόδιο στο να ανοίξουν το σκορ οι γαλαζοκίτρινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι της Πάφου που... ξέρανε τον ΑΠΟΕΛ

Συγκεκριμένα στο 7’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σάβιτς έγινε δέκτης της μπάλας, λίγο πίσω από την άσπρη βούλα του πέναλτι, έκανε το συρτό σουτ όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Ρούτκο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η δεύτερη καλή στιγμή για τον ΑΠΟΕΛ με τον Γέφτοβιτς, καθώς ο εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων πάτησε περιοχή και έκανε ένα ωραίο σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Πάφου.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Πάφος FC καταγράφηκε στο 41’ με τον Βα, ο οποίος μετά από αντεπίθεση της παφιακής ομάδας βρέθηκε καλή θέση έκανε ένα συρτό σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Μπέλετς.
 

Στο 43΄ απάντησε άμεσα ο ΑΠΟΕΛ με τον Τάαμαρι, αφού μετά από ωραία ενέργεια ο Ιορδανός εξτρέμ έκανε το σουτ, όμως ο Ρούντκο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
 
Στην επανάληψη η ομάδα της Πάφου πήρε προβάδισμα από τα ένδεκα βήματα με τον Βαλακάρι, στο 58’, αφού ο Μιχαΐλοβιτς ανέτρεψε τον Βα στην περιοχή των γαλαζοκιτρίνων και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Λούκας Σωτηρίου, υπέδειξε την άσπρη βούλα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βαλακάρι σκότωσε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σημάδια αντίδρασης και έτσι οι γηπεδούχοι διπλασίασα τα τέρματα τους με τον 20χρονο νεαρό.

Συγκεκριμένα ο Όνι Βαλακάρι πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ, καθώς ο Φιλανδός βρέθηκε εκτός περιοχής σε καλό σημείο έκανε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλετς.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πάφος FC (Κάμερον Τόσακ): Ρούντκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Αραγιούρι, Πανός (72′ Φόλμπερχτ), Μπεσάρα, Καμπράλ, Βαλεριάνος, Μπεριγκόν (64′ Νέμετς), Βα, Βαλακάρι.

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Άλεφ (71′ Μακρής), Γένσεν, Τάαμαρι, Γέφτοβιτς (63′ Βιντιγκάλ), Ντε Βινσέντι, Χαλένιους (59′ Πάβλοβιτς).

Σκόρερ: 57’ (πέναλτι), 68’ Βαλακάρι
 
Κίτρινες: Σιρόκ / Βούρος, Μιχαΐλοβιτς

Γήπεδο: Στέλιος Κυριακίδης

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.