ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ζούμε στη χούντα του Μαρινάκη;

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση με αφορμή το «ντου» της Αστυνομίας στο γήπεδο της Τούμπας. Για εντολές από την Αθήνα κάνει λόγο ο Δικέφαλος που αναρωτιέται αν το πολίτευμα της χώρας μας εξακολουθεί να είναι η Προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία ή πλέον έχει εξελιχθεί σε χούντα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η επιχείρηση εισβολής της Αστυνομίας στο γήπεδο της Τούμπας προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σημείωσαν χαρακτηριστικά πως θύμισε έφοδο σε γιάφκα τρομοκρατών.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος επρόκειτο για τυπικό έλεγχο, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να αναζητά τον υπεύθυνο εξ Αθηνών που έδωσε τη σχετική εντολή. 

Για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι σαφές πως ο στόχος του είναι να κριθούν εκτός γηπέδου οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και γι΄αυτό ζητούν από τον κόσμο της ομάδας να απαγορεύσουν με τη συμπεριφορά τους να το πετύχουν. «Απαιτούν» από τους φίλους του Δικεφάλου να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα προστασίας και να απλώσουν ασπίδα γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Υστερόγραφο - φωτιά από τους Θεσσαλονικείς με αποδέκτη τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη...

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης.Την προσπάθεια αυτή επιχείρησαν κάποιοι να τορπιλίσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την, πρωτοφανή στα χρονικά, επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο της Τούμπας τα ξημερώματα, που θύμιζε έφοδο σε γιάφκα τρομοκρατών.

Τυπικός έλεγχος (!!!) σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Σκούμα, που έδωσε την εντολή και από τον οποίον έχουμε ήδη ζητήσει να μας πει ποιος ήταν ο εξ Αθηνών, ιθύνων νους. 

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πλέον, πως συνεχίζουν να μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες Β’ κατηγορίας και ότι στόχος τους είναι, οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να κριθούν εκτός γηπέδου.

Αν μέχρι σήμερα καλούσαμε τους φίλους της ομάδας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις, είμαστε υποχρεωμένοι, να απαλείψουμε το «ενδεχόμενες».

Το σχέδιο ξετυλίγεται απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια όλων μας, γεγονός που πρέπει να ενεργοποιήσει περισσότερο τα ένστικτα αυτοπροστασίας.

Όσο περισσότερο καθίσταται σαφές πως θέλουν να προκαλέσουν μη έναρξη ή διακοπή του αγώνα, ακόμα και με συνδρομή του κ. Σκούμα, κατακτώντας άλλη μια νίκη στα χαρτιά και προκαλώντας τιμωρίες, άλλο τόσο πρέπει να τους απαγορεύσουμε να το καταφέρουν.

Η νίκη στον αγωνιστικό χώρο και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποκτά πλέον μεγαλύτερη αξία, αφού η ήττα τους, θα είναι σε πολλαπλά επίπεδα.

Οφείλουμε όλοι να επικεντρωθούμε σε αυτό και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας μην κάνοντας το παραμικρό που θα ζημιώσει την ομάδα μας.

ΥΓ. Ο Βορειοελλαδίτης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης γνωρίζει άραγε τι γίνεται στο υπουργείο του ή όλα όσα συμβαίνουν είναι πρωτοβουλίες των υφυπουργών του και των υφισταμένων του, που με τις εντολές τους μας παραπέμπουν σε εποχές που όλοι μας θέλουμε να σβήσουν από τη μνήμη μας; Το πολίτευμα της χώρας μας εξακολουθεί να είναι η Προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία ή πλέον έχει εξελιχθεί σε χούντα του Βαγγέλη Μαρινάκη;

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Υπ. Γεωργίας: Ευάλωτη η Κύπρος στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024
Διαφορετικές οι αναγνώσεις των μέτρων από συμπολίτευση και αντιπολίτευση-Οι εισηγήσεις των κομμάτων
Μέντζη, Παπαχαραλάμπους και Πιερίδη υποστηρίζουν οι Οικολόγοι-Οι εκλεκτοί τους στη Λευκωσία
Είχε πάει για σέρβις το Dali πριν την πρόσκρουση στη γέφυρα-Στο φως ηχητικό ντοκουμέντο