Μαθαίνοντας, ο Ουζουνίδης διορθώνει τις ανορθογραφίες του ΑΠΟΕΛ

Μεγάλη συζήτηση έφερε στις τάξεις των φίλων του ΑΠΟΕΛ, τα πρόσωπα με τα οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης, επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα απέναντι στη Βασιλεία.

Οι γαλαζοκίτρινοι, όχι μόνο δεν ήταν καλοί στο παιχνίδι απέναντι στους Ελβετούς, αλλά και οι επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν βοήθησαν την όλη προσπάθεια. Μπορεί να πει κανείς πως ξάφνιασε η επιλογή του Ντράγκαν Μιχαήλοβιτς στο αριστερό άκρο.
 
Επιπρόσθετα, η παρουσία του Ούρος Μάτιτς, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, είναι κάτι που δεν άρεσε και ειδικά στον Ελλαδίτη τεχνικό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει με Ιωάννου στο... οπλοστάσιο στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ
 
Οι συνεχόμενες αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας - σε συνδυασμό με τον τρόπο παιχνιδιού - είναι κάτι που δικαιολογημένα φέρνει «δικαιολογημένα» λάθη από πλευράς του Ουζουνίδη.
 
Ο κάθε προπονητής χρειάζεται τον δικό του χρόνο ν' αφομοιώσει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα του, ωστόσο οι εμπνεύσεις σε αρκετές περιπτώσεις δεν αποφέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα λάθος, αλλά ο Μαρίνος ξέρει τον τρόπο

Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά από τον Ελλαδίτη και τους παίκτες του, ενώ παράγοντας των συχνών μεταπτώσεων στην απόδοση της ομάδας της Λευκωσίας, μπορεί να χαρακτηριστεί από αυτό που προαναφέρθηκε και πιο πάνω.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο «χτύπημα» Νεοφυτίδη για άθλιες εγκαταστάσεις και βολές σε ΚΟΠ και ΚΟΑ

Είναι απόλυτα κατανοητό πως ο ΑΠΟΕΛ, έχει περάσει από αρκετές φουρτούνες τη φετινή χρονιά, με τις αλλαγές των προπονητών. Εξού και κρίθηκε αναγκαίο να αναλάβει την ομάδα, ένας άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει τι εστί ΑΠΟΕΛ.
 
Ο 51χρονος τεχνικός, ανέλαβε τον ΑΠΟΕΛ μόλις, 10 μέρες πριν και σίγουρα, θα χρειαζόταν τον χρόνο του για να μάθει την ομάδα. Μετρώντας λοιπόν, δυο παιχνίδια στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, γνωρίζει καλύτερα το ρόστερ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα πλέι οφ έχει αρχίσει, και το μοναδικό πράγμα που πρέπει να απασχολεί όλους όσους, απαρτίζουν το στερέωμα που λέγεται ΑΠΟΕΛ, είναι τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Mε το σήμα που αγάπησε και πορεύθηκε, με αυτό αναπαύεται ο Δημήτρης (pics)

Αρχής γενομένης, το παιχνίδι με την Πάφο, που κρύβει αρκετές παγίδες αλλά και ιδιαιτερότητες. Η παφιακή ομάδα είναι αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας αρκετούς βαθμούς και σίγουρα το σημερινό (23/02) ματς, το βλέπουν ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποδείξεις.

Με φάρο λοιπόν το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα και τα λάθη απέναντι στη Βασιλεία, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καλείται να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ, με μοναδικό σκοπό να περάσει αλώβητος από το Στέλιος Κυριακίδης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η επιθυμία Ζαχίντ σχετικά με το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ

Τα λάθη και η ήττα πλέον απαγορεύονται ρητά και αυτό το γνωρίζουν όλοι. Γι’ αυτό και ο Έλληνας τεχνικός, θέλησε να προσγειώσει άμεσα τους ποδοσφαιριστές του, περνώντας στην άκρη και τον επαναληπτικό (σ.σ τυπικής διαδικασίας) απέναντι στη Βασιλεία, αλλά και το μεγάλο αιώνιο ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: