Με το μυαλό στο Δασάκι αδημονεί για την επιστροφή του Μαργκάσα η Ανόρθωση

Μια ανάσα από την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Ρενάτο Μαργκάσα. Η υπερπολύτιμη μονάδα της Ανόρθωσης είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια για την εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον Εθνικό, ωστόσο η χρησιμοποίησή του εναπόκειται στον Γεωργιανό κόουτς.
 
Η τελευταία του συμμετοχή του κυπροποιημένου άσου καταγράφηκε στις 20 Δεκεμβρίου, απέναντι στην Ένωση, ενώ εδώ και μήνες οι φίλοι της «Κυρίας» περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του. Οι εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν σκόρπισαν ενθουσιασμό στο κοινό, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ο Μαργκάσα ήταν ανάμεσα στους πολυτιμότερους στα αρχικά στάδια της χρονιάς.
 
Ο έμπειρος μέσος παρέχει ασφάλεια στον χώρο του κέντρου ενώ το ακατάπαυστο τρέξιμό του βοηθά στο να καλύπτονται συνεχώς οι κενοί χώροι. Με αυτό τον τρόπο οι συμπαίκτες του είναι πάντα πιο ενεργοί επιθετικά, άσχετα αν ο Κετσπάγια επιθυμεί όλους τους παίκτες του να μαρκάρουν. 
 
Η αξιόπιστη λύση που δίνει ο 34χρονος παίκτης στα χαφ δεν μπορεί ν' αντικατασταθεί εύκολα, γι' αυτό και η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε όσο χρόνο χρειαζόταν για ν' αποθεραπευτεί πλήρως ο ποδοσφαιριστής.
 
Σε κάθε περίπτωση, το μυαλό της Ανόρθωσης είναι στραμμένο στο σημερινό (23/2) ματς κόντρα στον Εθνικό. Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μειωθεί η διαφορά που έχει αυτή τη στιγμή από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, γι' αυτό και θα πρέπει να παρουσιαστεί με πάσα σοβαρότητα αν θέλει να φύγει με το τρίποντο από το Δασάκι.
 
Όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος ανεξαιρέτως έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν τη ζημιά και ν' αποσπάσουν βαθμούς από τους μεγάλους, ιδιαίτερα όταν δίνουν μάχη επιβίωσης στα χαμηλά της βαθμολογίας.
 
Στα αξιοσημείωτα για τους λάτρεις της στατιστικής, αποτελεί το γεγονός ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει ένδεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες ως προπονητής της Ανόρθωσης κόντρα στον Εθνικό, με τον 51χρονο τεχνικό να θέλει φυσικά το σερί του να συνεχιστεί γι' άλλη μια σεζόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: