Το next big thing, η φιλοσοφία και η επιστροφή της Ομόνοιας στην κανονικότητα

Στον αστερισμό του νεαρού Λοϊζου Λοϊζου ζουν εδώ και λίγες μέρες στην Ομόνοια. Ο 16χρονος νεαρός Κύπριος μεσοεπιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη χθεσινή (22/02) ευρεία νίκη επί της Ένωσης.

Η εξαιρετική του ατομική ενέργεια και το άψογο τελείωμα της φάσης στη χθεσινή επίτευξη του τέρματός του, δείχνουν στοιχεία ενός ποδοσφαιριστή με μεγάλο ταλέντο και ακόμα πιο μεγάλες δυνατότητες. Στην Ομόνοια, του ανανέωσαν το συμβόλαιο πολύ πρόσφατα, για άλλα τέσσερα χρόνια και επενδύουν πάρα πολλά στην ποιότητά και στα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά για το άμεσο μέλλον.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Λοϊζου, όπως και οι άλλοι νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ, θα συνεχίσουν να παίρνουν τις δικές τους ευκαιρίες από τον Μπεργκ, όσο πλησιάζουμε προς στο τέλος της σεζόν. Αποτελεί και την πάγια φιλοσοφία του ίδιου του Νορβηγού τεχνικού, να χρησιμοποιεί και να αναπτύσσει τους πιτσιρικάδες στις εκάστοτε ομάδες του. Από την άλλη, πρέπει αυτοί να δουλεύουν σκληρά και να ανταποκρίνονται σε αυτά που επιζητεί ο προπονητής τους.

Γενικότερα, η νίκη των πρασίνων επί μιας μαχητικής ομάδας, ήταν πολύ σημαντική από πάρα πολλές απόψεις. Της επιτρέπει να αντικρίσει με πολύ καλύτερη ψυχολογία τη συνέχεια και ειδικά τα μαζεμένα ντέρμπι που ακολουθούν. Το πρώτο από αυτά έρχεται σε εννέα μέρες και δεν είναι με όποιον και όποιον αντίπαλο.

Για όσους τυγχάνει να το ξεχνούν, η τελευταία νίκη των πρασίνων επί της Ομόνοιας ήρθε τον Μάιο του 2013. Επτά (σχεδόν) χρόνια είναι πολλά για μια ομάδα του βεληνεκούς της Ομόνοιας να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ και όλοι στα ενδότερα της ομάδας, ελπίζουν αυτό να αλλάξει άμεσα.

Συμπερασματικά, οι πράσινοι κέρδισαν πολλά από την χθεσινή (22/02) επικράτηση. Πέρα από το «ξεμπούκωμα» στο σκοράρισμα, η εμφάνιση των Ακιντόλα και Κούσουλου έφερε πολλά χαμόγελα σε όλο το πράσινο οικοδόμημα. Ο Νιγηριανός προσδίδει έξτρα ποιότητα στον μεσοεπιθετικό χώρο, ενώ ο Κύπριος διεθνής χαρακτηρίστηκε ως... μηχανή από τον προπονητή του. Αυτό τα λέει όλα για την συνεισφορά του στα τελευταία παιχνίδια.

Ο σκοπός είναι αυτά τα χαμόγελα να διατηρηθούν, μέχρι το τέλος και προς τα εκεί κινούνται όλες οι προσπάθειες από τους άμεσα αρμοδίους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι