H κροτίδα του 2014, το περιστατικό με Σιέλη και η «διάλυση» της ΑΕΛ

Για την εμπειρία του στη Λεμεσό με την ΑΕΛ, την άτυχη στιγμή που είχε με τον τραυματισμό του, αλλά και με το περιβόητο περιστατικό με την κροτίδα και την μετέπειτα απώλεια του τίτλου, μίλησε σε μεγάλη του συνέντευξη στη πατρίδα του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Αντρίγια Καλουτζέροβιτς.
 
Ο Σέρβος επιθετικός θυμήθηκε το περιστατικό με τον άσχημο τραυματισμό του σε αγώνα της ΑΕΛ με την Ανόρθωση, όπου τον έσωσε ο τότε ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Βαλεντίνος Σιέλης.
 
«Με κάλεσε η ΑΕΛ που ήταν πρώτη στη βαθμολογία εκείνη τη στιγμή. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και έκανα ένα γκολ στο ντεμπούτο μου. Σκόραρα πέντε γκολ σε 12-13 αγώνες και έπαιξα καλά. Τότε είχα ένα δύσκολο επεισόδιο όταν έσωσαν τη ζωή μου. μέσα στο γήπεδο. Τράβηξαν τη γλώσσα μου και με έσωσαν από το θάνατο. Ήμουν στο νοσοκομείο όλη τη νύχτα. Ξυπνάω με ένα μαγιό και μια φανέλα, μια γυναίκα στέκεται πάνω μου και τίποτα δεν είναι σαφές σε μένα. Αργότερα είδα στο βίντεο ότι ο αντίπαλός μου χτύπησε το μέτωπό μου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μετά από αυτό δεν μπορούσα να παίξω για ένα μήνα και γύρισα πίσω, για να αγωνιστώ για τον τίτλο».
 
Ο Καλουτζέροβιτς αναφέρθηκε και στον πολυσυζητημένο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος διακόπηκε λόγω κροτίδας στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων.
 
«Παίζαμε τον τελευταίο μας αγώνα στην έδρα μας εναντίον του ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο. Όμορφος καιρός, γεμάτο γήπεδο, όλοι ντυμένοι στο κίτρινο χρώμα και χρειαζόμασταν μια ισοπαλία για τον τίτλο.  Όλα ήταν έτοιμα για τη φιέστα, η σκηνή στήθηκε στην πλατεία… Ήταν ένας αγώνας, όπου τους «σκοτώναμε», δεν μπορούσαν να περάσουν το κέντρο, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Κάποια στιγμή στο 60ο λεπτό, μια κροτίδα σκάει στον πάγκο τους, ο παίκτης πηδά και κτυπά το κεφάλι του στην οροφή του πάγκου. Έκριναν ότι τραυματίστηκε πολύ άσχημα και ήταν απλά ένα μικρό κόψιμο. Άρχισε να ουρλιάζει… Ανυπομονούσαν να διακόψουν το παιχνίδι και να ξεφύγουν από το γήπεδο. Αναμονή, αναμονή, και τελικά πάρθηκε απόφαση να διακοπεί το παιχνίδι».
 
«Περιμέναμε για ημέρες για την τελική απόφαση, υπήρχε νευρικότητα παντού, οι παίκτες ακύρωσαν εισιτήρια και τις πτήσεις τους, οι Βραζιλιάνοι γίνονται «βάρβαροι» όταν δεν μπορούν να πάνε σπίτι, χτυπιόντουσαν στις προπονήσεις, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν κακή. Πάρθηκε απόφαση να παιχθεί παιχνίδι σε 15 ημέρες σε ουδέτερο γήπεδο και χωρίς οπαδούς και από την αρχή. Κέρδισαν με 1-0 και κέρδισαν τον τίτλο που ακολούθησε τη «διάλυση» του συλλόγου της ΑΕΛ», συμπλήρωσε στο τέλος ο πρώην επιθετικός της ομάδας της Λεμεσού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: