Η επιστροφή Ρενάτο λύνει τα χέρια του Τιμούρ

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες, ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο κυπροποιημένος μέσος της Ανόρθωσης προπονείται κανονικά, εδώ και κάποιες μέρες, δείχνοντας πως ξεπέρασε για τα καλά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλέον, είναι καθαρά θέμα του Τιμούρ Κετσπάγια αν θα τον έχει στην αποστολή για το δύσκολο αυριανό (23/02) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Το πιθανότερο σενάριο για τον Μαργκάσα αναφέρει πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί στο παιχνίδι για την 22η αγωνιστική, κόντρα στην ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η προδιαγραφόμενη επιστροφή του Μαργκάσα στο πλάνο έρχεται την καλύτερη δυνατή στιγμή, καθώς ακολουθούν απαιτητικά παιχνίδια σε διπλό ταμπλό. Το πάθος και η ενέργεια του δυναμικού μέσου έλειψαν από τα παιχνίδια της Ανόρθωσης το τελευταίο διάστημα και σίγουρα είναι τα καλύτερα νέα για τον τεχνικό του, στη συνέχεια της σεζόν. 

Υπενθυμίζεται πως ο Μαργκάσα είχε τραυματιστεί στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας στις 3 Νοεμβρίου 2019. Έχει εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα, στην τρέχουσα σεζόν.