Η ισορροπία του Απόλλωνα σε τεντωμένο σχοινί και η αδήριτη ανάγκη με Δόξα

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία, περαιτέρω χώρος για άλλες απώλειες δεν υπάρχει στον Απόλλωνα. Οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες έχουν φέρει την ομάδα της Λεμεσού, πολύ μακριά από τον στόχο της διεκδίκησης του τίτλου.

Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως ακόμα και η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη δεν είναι σίγουρη, καθώς η απόσταση από την ΑΕΚ είναι στον ένα βαθμό. Ως εκ τούτου, ο αγώνας με τη Δόξα προσφέρεται για επάνοδο στις επιτυχίες, σε συνδυασμό με μια εικόνα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς τους.

Παρά το γεγονός πως η Δόξα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, εντούτοις οι δυσκολίες και οι ιδιαιτερότητες του σημερινού (22/02) παιχνιδιού είναι δεδομένες. Η ομάδα του Ερανοσιάν δεν έχει κάτι να χάσει, αφού όλο το άγχος είναι στην ομάδα του Αυγουστή για το θετικό αποτέλεσμα.

Το έργο του Κύπριου τεχνικού είναι ακόμα πιο δύσκολο, αφού υπάρχουν σημαντικές αγωνιστικές απουσίες. Οι Μολ, Μάρκοβιτς και Γκακπέ είναι τραυματίες, ενώ οι Γιούστε και Σακέτι είναι τιμωρημένοι. Όπως όλα δείχνουν, οι αλλαγές στην ενδεκάδα είναι αναπόφευκτες για άλλη μια αγωνιστική. Αμφίβολοι είναι οι Ενσούε και Μπένσοπ, με μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο Δημητρίου θα αγωνιστεί, για πρώτη φορά, ως βασικός με τη φανέλα του Απόλλωνα σε αγώνα πρωταθλήματος. Πολύ πιθανόν να αγωνιστεί από την αρχή και ο Ματίας Ροσκόπφ στην κορυφή της επίθεσης, αν δεν μπορέσει ο Μπένσοπ να αποθεραπευτεί έγκαιρα. Σε σχέση με τον αγώνα για το Κύπελλο κόντρα στην Εθνικό, ίσως δούμε και άλλα πρόσωπα να παίρνουν την ευκαιρία τους από τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι τρεις βαθμοί είναι αδήριτη ανάγκη για τον Απόλλωνα και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, μπορεί να αποβεί μοιραίο, για την μετέπειτα πορεία. Τα πάντα κινούνται σε τεντωμένο σχοινί και η ομάδα του Αυγουστή χρειάζεται να… ισορροπήσει, πριν να γίνουν πιο σκούρα τα πράγματα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: