Ο δρόμος του ΑΠΟΕΛ για την κορυφή περνά από την Πάφο

Η Βασιλεία, προσγείωσε πολύ απότομα τον ΑΠΟΕΛ, με το καθαρό σκορ των Ελβετών (3-0), να μην αφήνει ελπίδες στους γαλαζοκίτρινους, για τον επαναληπτικό του Τζέϊκομπ Παρκ, να διεκδικήσουν κάτι.

Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουοζουνίδη, μόνοι τους έβγαλαν τα μάτια τους αφού η ήττα προήλθε από δικά τους και μόνο λάθη. Αν και επιτυχημένη και τη φετινή χρονιά η πορεία των πρωταθλητών στην Ευρώπη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει καταλάβει πως, η μόνη ελπίδα για να σωθεί η χρονιά είναι να οδηγήσει την ομάδα στον… εξώστη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πήρε πίσω το εμπάργκο που έθεσε σε αθλητικογράφο ο Πετρίδης

Με μοναδικό σκοπό τη νίκη λοιπόν, αλλά και να αποκτήσει τη χαμένη δυναμική του ο ΑΠΟΕΛ, ταξιδεύει αύριο (23/02) στη Πάφο, σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Η Πάφος, έχει διορθώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, τα φετινά κακός έχοντα, βελτιώνοντας κατά πολύ την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο. Τα τελευταία αποτελέσματα, μιλούν από μόνα τους.

Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά και το δράμα απέναντι στην Βασιλεία, καλούνται να ανασυνταχθούν άμεσα, μέσα σε λίγες ημέρες. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καλείται και αυτός με τη σειρά του να διορθώσει τις ανορθογραφίες που παρουσίασε η ομάδα της Λευκωσίας, αποβάλλοντας το συντομότερο δυνατόν, την παρουσία απέναντι στη Βασιλεία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αγώνα δρόμου για να προλάβει την Πάφο ο Νικόλας

Μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο και κατά πάσα πιθανότητα από την Ευρώπη, ο μοναδικός στόχος να σωθεί η χρονιά είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όλη η προσοχή μεταφέρεται εκεί, αφού τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.

Απώλειες δεν επιτρέπονται. Όμως το μέταλλο που είναι φτιαγμένος ο ΑΠΟΕΛ, έδειξε ουκ ολίγες φορές πως είναι ικανό για να «κρατήσει» αναμμένη τη φλόγα του πρωταθλήματος. Η απόδοση κόντρα στον Απόλλωνα, ήταν κάτι που χαροποίησε όλους στον Αρχάγγελο και με εκείνη πρέπει να συνεχίσουν να πορεύονται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντωνίου: Αυτό έπαιξε ρόλο στη βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ

Αν καταφέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, να κρατήσει και να πιαστεί πάνω σε αυτή την απόδοση, δημιουργώντας την ανάλογη δυναμική ο χρόνος θα το δείξει. Ο δρόμος για την κορυφή ωστόσο... περνά από την Πάφο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: