Τιμωρήθηκε από την ΚΟΠ, αλλά πήγε γήπεδο ο Μασιάς

Στο γήπεδο και στη Δυτική κερκίδα του Τσιρείου, βρέθηκε ο Δημήτρης Μασιάς, για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του απέναντι στον Άρη.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Αγίας Νάπας, πέρασε το τελευταίο διάστημα στο κελί, αφού θεωρείται ύποπτος για χειραγώγηση συγκεκριμένου αγώνα. Ωστόσο με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Λάρνακας, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους μέχρι και την επόμενη δίκη, που είναι προγραμματισμένη για τις 17 Μαρτίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα λάθος, αλλά ο Μαρίνος ξέρει τον τρόπο

Ο πρώην διαιτητής, δεν έχασε την ευκαιρία, πηγαίνοντας να παρακολουθήσει την ομάδα του από κοντά. Αξίζει όπως να σημειωθεί πως την περασμένη Τετάρτη (19/02), ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, τιμώρησε τον Δημήτρη Μασιά για αντιαθλητική συμπεριφορά μετά και το τέλος του αγώνα απέναντι στον Οθέλλο.

Η απόφαση του Αριστοτέλη Βρυωνίδη: «(β) του Δημήτρη Μασιά Προέδρου της ΑΓΙΑΣ Νάπας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στη κερκίδα μετά τη λήξη του αγώνα (κλωτσούσε με βία το κάγκελο που χώριζε τους οπαδούς των ομάδων) κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Β’ Φάση Όμιλος Premier περιόδου  2019 – 2020  ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΑΓΙΑ Νάπα/08.02.2020 (2η Αγωνιστική).

Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: