Στο πλευρό του Κούμα οι πρόεδροι των ομάδων-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ

Ο Γιώργος Κουμάς, ενώ βρισκόταν στην συνάντηση των παραγόντων όλων των ομάδων, με τον Βέλγο αρχιδιαιτητή, Μπερνάρντ Λαγιέκ, σε κάποια στιγμή ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική ο Γιώργος Κούμας
 
Αμέσως, οι παρευρισκόμενοι προσέτρεξαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο ξενοδοχείο, όπου πραγματοποιείτο η συνάντηση, έσπευσε ασθενοφόρο, μεταφέροντας τον σε ιδιωτική κλινική.
 
Ο πρόεδρος της ΚΟΠ έχει τις αισθήσεις του και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
 

 
Στο πλευρό του κ. Κούμα βρίσκεται η οικογένεια του, καθώς και οι συνεργάτες του.
 
Στην ιδιωτική κλινική έσπευσαν για να τον επισκεφθούν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων που βρίσκονταν στη συνάντηση, καθώς και τα μέλη της ΚΟΠ.   
 
Σημειώνεται πως η διάσκεψη των παραγόντων με τον αρχιδιαιτητή, Μπερνάρντ Λαγιέκ, έχει ακυρωθεί, μετά από αυτή την εξέλιξη. 

 

 
Σε ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρει πως ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας "πριν την έναρξη προγραμματισμένης συνάντησης με τους Προέδρους των ομάδων Ά Κατηγορίας σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε σε κλινική για εξετάσεις. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Αποφασίσθηκε από το γιατρό, να παραμείνει για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους".
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: