Το χατ τρικ και ο MVP της 13ης αγωνιστικής Αγιτέ

Ο Jonathan Ayite (Ολυμπιακός) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση οι Eric Bautheac και Kiko με ισοβαθμία.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O επιθετικός του Ολυμπιακού έχει λάβει βαθμολογία 336 έναντι 319 των άλλων δύο. Σκόραρε 3 γκολ στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 2-6. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 8 τελικές προσπάθειες (5 στον στόχο) ενώ έδωσε 36 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 94%! Διεκδίκησε την μπάλα 21 φορές στο έδαφος και 7 στον αέρα με ποσοστό επιτυχίας 48% και 71% αντίστοιχα. Επανέκτησε την μπάλα 2 φορές. Πραγματοποίησε 1 ντρίμπλα και 1 τάκλιν στον αγώνα, ανέκοψε 1 πάσα και μάζεψε 5 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!

Δειτε Επισης

Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση