Στέλνουν ποδοσφαιριστή από τη Σούπερ Λιγκ στον Απόλλωνα

Σε ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον ποδοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης, Χαβιέρ Ματίγια, αναφέρεται ελληνικό δημοσίευμα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Tα νεότερα για Μάρκοβιτς και Γκακπέ στον Απόλλωνα

Όπως σημειώνεται η λεμεσιανή ομάδα έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, τον 32χρονο χαφ, ενώ γίνεται λόγο για ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακόμιση του στην Κύπρο.

Αναλυτικά:

Ο Χαβιέρ Ματίγια κάνει, ίσως, την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Και αυτό γίνεται στον Άρη. Ο Ισπανός κεντρικός χαφ αποτελεί βασικό γρανάζι στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης και δεν βγαίνει από την 11άδα με τίποτα.

Λογικό, από την στιγμή, που και καλή δουλειά κάνει στη μεσαία γραμμή αλλά και είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη Λίγκα σε εκτελέσεις στημένων φάσεων. Το συμβόλαιο του Χαβιέρ Ματίγια με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Συζητήσεις έχουν γίνει και θα γίνουν, ωστόσο, από την στιγμή, που δεν υπάρχει συμφωνία για παραμονή, είναι δεδομένο πως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η ομάδα που έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την απόκτησή του, είναι ο Απόλλων Λεμεσού. Ο λόγος για την κυπριακή ομάδα, που είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει και ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Άρη, τον Νικολά Ντιγκινί.

Ο Απόλλων Λεμεσού έχει πολύ ψηλά στη λίστα του, τον 32χρονο Ισπανό χαφ και είναι ανοιχτό το γεγονός να προχωρήσει την περίπτωσή του. Ο Ματίγια φέτος έχει ήδη καταγράψει 29 συμμετοχές με 2 γκολ και 4 ασίστ με τον Άρη σε όλες τις διοργανώσεις.

Ειδικά στο πρωτάθλημα έχει τον εντυπωσιακό αριθμό των 22 ματς σε 24 αγωνιστικές έχοντας χάσει μόνο τις αναμετρήσεις με τον Βόλο και τον Παναιτωλικό εντός έδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φεύγει για Ελβετία ο Μολ-Ποια τα δεδομένα στον άσο του Απόλλωνα