Η απάντηση του Μάτιτς για το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ

Τη βαριά ήττα από τη Βασιλεία, τη συνέχεια αλλά και το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ, σχολίασε με το πέρας της ευρωπαϊκής αναμέτρησης, ο Ούρος Μάτιτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη μεικτή ζώνη. 

«Πολύ κακό βράδυ. Περιμέναμε κάτι διαφορετικό, γιατί η Βασιλεία δεν είναι πολύ ψηλότερο επίπεδο από εμάς και σκόραραν τρία γκολ. Αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο ποδοσφαιριστής για να προσθέσει:

«Ήταν ένα παιχνίδι Γιουρόπα Λιγκ. Τους δώσαμε χώρο και είναι η αλήθεια πως έχουν ποιότητα και πέτυχαν τρία γκολ. Στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να παίζεις πιο κλειστά και να μην αφήνεις χώρο για να δέχεσαι γκολ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα στραβά κι ανάποδα, σε μια βραδιά εφιαλτική του ΑΠΟΕΛ

Τώρα επικεντρώνεστε στο πρωτάθλημα; «Ναι, φυσικά. Για εμάς κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Πάφο».

Πιστεύεις ότι μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να ανατρέψει το σκορ στην Ελβετία; «Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αν θυμάστε τι έγινε στο ζευγάρι της Μπαρσελόνα με την Παρί Σεντ Ζερμέν το σκορ ήταν ακόμα μεγαλύτερο. Θα δούμε. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και θα προσπαθήσουμε. Όμως, πρέπει να αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι για όσα επιτύχαμε φέτος. Για μία κυπριακή ομάδα είναι μεγάλη επιτυχία να περνάς από τη φάση των ομίλων».

Για το μέλλον σου; Είχες κάποια επαφή με τη διοίκηση; «Ναι, το είπα ξανά. Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ, αυτή είναι η απόφασή μου. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι του συλλόγου. Δεν ξέρω αν μίλησαν με την Κοπεγχάγη για να παραμείνω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: