H μεγάλη πρόκληση για Δημητρίου και η αναμονή για Μολ στον Απόλλωνα

Η μεγάλη πρόκληση στο νεαρό τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Δημήτρη Δημητρίου, είναι μπροστά του και καλείται να την εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο 21χρονος κίπερ στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό, είχε καλή απόδοση, κράτησε ανέπαφη την εστία του και έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί. Είναι η δεύτερη φορά που ο Κύπριος τερματοφύλακας υπερασπίζεται την εστία των γαλάζιων της Λεμεσού, για το θεσμό του κυπέλλου, και τα πήγε περίφημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σπόντες για το Απόλλων-Εθνικός: Ευτυχώς γιατί θα ήμασταν Λεμεσό ακόμα

Ο τραυματισμός του Ζοέλ Μολ, αρχικά, ανάγκασε τους ιθύνοντες της λεμεσιανής ομάδας να κινηθούν άμεσα για άνεργο πορτιέρε, ο οποίος θα αντικαταστούσετο κενό του Ελβετού κίπερ στην κυανόλευκη εστία.

Μετά και τα τελευταία δεδομένα και τις εξειδικευμένες εξετάσεις που πέρασε ο 28χρονος, όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει νωρίτερα από τους δύο μήνες.

Κάτι που σημαίνει πως οι άνθρωποι του Απόλλωνα μπήκαν σε δεύτερες σκέψεις και αναμένεται να πορευτούν με τον Δημήτρη Δημητρίου στον άσο, περιμένοντας την επιστροφή του Μολ.

Βλέπουμε σε αρκετές ομάδες του εξωτερικού, ποδοσφαιριστές που δεν ξεπερνούν τα 21 ή τα 22 να πρωταγωνιστούν και να δείχνουν το ταλέντο τους.

Έτσι και στην ομάδα της Λεμεσού, δεν θα ήταν κακό να δοθεί μια ευκαιρία στον νεαρό τερματοφύλακα, ούτως ώστε να καλύψει το κενό στον άσο του Ζοέλ Μολ αλλά και την ίδια ώρα οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θα κερδίσουν τον 21χρονο. 

Είναι γεγονός, πως οι κυανόλευκοι τα τελευταία 15 χρόνια δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα από το 2005 μέχρι 2012 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Άρχισε να πυροβολεί τους Σαουδάραβες ο Ζελάγι