Ουζουνίδης: Δεν πρέπει να κατηγορήσουμε κανένα, οι παίκτες ήταν κουρασμένοι

Στο γεγονός πως η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο έκανε αρκετά λάθη στάθηκε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cytavision.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πέρασε σαν σίφουνας και έσβησε τα όνειρα του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη η Βασιλεία

«Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζότανε στο παιχνίδι. Δεν είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου αλλά έχει ποιότητα. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Όσα λάθη κάναμε στην άμυνα κάναμε και μεσοεπιθετικά. Αφήσαμε τη μπάλα στον αντίπαλο κα του δώσαμε αυτοπεποίθηση. Οι πιθανότητες είναι μηδενικές. Αυτά τα παιδιά έφεραν την ομάδα εδώ. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για το επόμενο βήμα. Φάνηκαν κουρασμένοι από την προσπάθεια του Σάββατου. Δεν πρέπει να κατηγορήσουμε κανένα. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα και θα συνεχίσουμε».

«Όταν ο αντίπαλος βγαίνει πρώτος στην μπάλα και κερδίζει την μπάλα αυτό είναι, ότι δεν είχαμε ενέργεια. Κάποια παιδιά δεν ήταν σε καλή μέρα. Τα παιδιά φέρανε την ομάδα σε αυτή τη φάση και δεν μπορεί κανένας να έχει κάποιο πρόβλημα από αυτούς. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και θα συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός για το πρωτάθλημα και τον αγώνα της Κυριακής (23/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: