«Παρατηρούμε μια τοξικότητα, ο κόσμος θ' αναθεματίσει το ποδόσφαιρο»

Προσοχή σε όσα αναφέρονται για το κυπριακό ποδόσφαιρο, συνέστησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Cytavision, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βασιλεία.
 
«Είναι ένα παιχνίδι που θα αποτελούν σημείο αναφοράς στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρέπει να χαιρόμαστε αυτές τις στιγμές. Είναι μια κλήρωση που μας έφερε να πιστεύουμε στο όνειρο της πρόκρισης. Πρέπει να παίξουμε καλά, μια νίκη με μηδέν παθητικό θα καθορίσει κατά πολύ τον επαναληπτικό. Δεν παίζουμε απέναντι σε κάποιο μεγαθήριο.
 
Δεν νομίζω ότι κάποιος που αγαπά το ποδόσφαιρο είναι ευχαριστημένος γι’ αυτό που συμβαίνει. Αυτό που διακρίνουμε είναι μια τοξικότητα και ένα δηλητηριασμό. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος για ν’ αποκομίζουν επικοινωνιακά οφέλη κάποιοι. Ναι να χτυπηθεί η διαφθορά, αλλά την ίδια ώρα να είμαστε πάρα πολύ προσεχτικοί. Σε κάποια φάση ο κόσμος θ’ αναθεματίσει το ποδόσφαιρο και το φταίξιμο θα είναι πάνω μας. Θα έχουμε πέντε χιλιάδες σε αγώνες με μεγάλη σημασία, όπως τους 16 ή τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, αν μας αξιώσει ο Θεός», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: