Τα 70 εκατομμύρια και η απορία του Πουρσαϊτίδη για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ

Τη δική του άποψη για τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία, έδωσε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, λίγες ώρες πριν την σέντρα του μεγάλου αγώνα.
 
Ο Ελλαδίτης κόουτς αναφέρθηκε στα δυνατά στοιχεία των γαλαζοκιτρίνων, τα 70 εκατομμύρια της Βασιλείας αλλά και την αποχή του κόσμου από τα γήπεδα.

«Μετά τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος να ξεχάσουμε όλα αυτά. Σχετικά με την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ, έρχονται πολλά στη μνήμη σου, το πάθος, η ατμόσφαιρα του γηπέδου, η περηφάνεια ότι κάναμε τους ευρωπαίους να μιλούν για μια ομάδα από την Κύπρο. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει 70 εκατομμύρια μπάτζετ (για τη Βασιλεία). Δεν μπορείς να πεις ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Είναι βατή σε σχέση με τις άλλες ομάδες που υπάρχουν.

Δυστυχώς τα πράγματα είναι διαφορετικά τώρα, σε σχέση όταν ήμουν εγώ παίκτης. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα και δεν έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα. Είναι η κάρτα φιλάθλου και άλλα πολλά. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης του ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω να πάει κόσμος για να βοηθήσει την ομάδα.

Είναι διαφορετικό για τους παίκτες όταν ο προπονητής είναι στον πάγκο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έζησε στην Κύπρο, μιλά ελληνικά και γνωρίζει τη νοοτροπία της ομάδας. Ξέρει τα πάντα και έδωσε μεγάλη ώθηση με τον Απόλλωνα. Θα βοηθήσει πάρα πολύ, είναι πολύ νωρίς αλλά ο ΑΠΟΕΛ δείχνει αλλαγμένος. Τα στημένα και οι αντεπιθέσεις είναι τα δύο στοιχεία που είναι πιο δυνατά για τον ΑΠΟΕΛ, για να πάρει κάποιο αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: