Το σημαντικό για την Ομόνοια και η κρίσιμη μέρα για Χούμποτσαν

Τα ζητούμενα για την Ομόνοια στο χθεσινό (19/02) επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Κύπρου επιτεύχθησαν στον απόλυτο βαθμό. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού μετά από τη σεζόν 2015/16, δίνοντας πολύτιμο χρόνο και σε ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων εξήρε την απόδοση του νεαρού 16χρονου μέσου Λοϊζου Λοϊζου, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός σε ολόκληρη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ παρουσιάστηκε χαρούμενος με την πρόκριση της Ομόνοιας, παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Ο Μπεργκ παρουσιάστηκε ανήσυχος, σχετικά με τον τραυματισμό του Τόμας Χούμποτσαν. Ο Σλοβάκος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του και αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Στυλιανού. Ίσως και εντός της ημέρας, να ξέρουμε το τι μέλλει γενέσθαι με τον τραυματισμό του έμπειρου αμυντικού. Γκόμεθ και Τζιωνής θα είναι οι σίγουροι απόντες από το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (22/02) κόντρα στην ΕΝΠ. 

Το σημαντικό είναι πως η Ομόνοια βρίσκεται δυνατά μέσα στην διεκδίκηση και των δύο στόχων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έμειναν 14 (σίγουρα) παιχνίδια για να δούμε, που θα καταλήξει η φετινή σεζόν σε διπλό ταμπλό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: