Στοιχεία και από τα τηλέφωνα για Μασιά-Κωνσταντίνου, επιβεβαιώνονται επαφές

Σε δίκη παραπέμπονται σήμερα ο διαιτητής Αντρέας Κωνσταντίνου και Δημήτρης Μασιάς, για τον ύποπτο στημένο αγώνα μεταξύ Οθέλλου και Αγίας Νάπας.
 
Οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους διάφορες μαρτυρίες που εκτιμούν πως δένουν τους υπόπτους με την υπόθεση, ενώ σημαντικά κρίνονται και τα αποτελέσματα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν επιπρόσθετα κάποια στοιχεία από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που θα χρησιμοποιηθούν εναντίον των υπόπτων κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ θα εξεταστούν οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί.
 
Καθοριστικές μαρτυρίες θεωρούνται αυτές των ποδοσφαιριστών του Οθέλλου και του προέδρου της ομάδας, ο οποίος στην ουσία ήταν αυτός που άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου.
 
Ο πρόεδρος του Οθέλλου αποκάλυψε πως προσεγγίστηκε από τον Μασιά και του πρόσφερε 10 χιλιάδες ευρώ, ενώ τα όσα ισχυρίστηκε με επαφές (σ.σ τον πήρε τηλέφωνο για να συναντηθούν, ενώ άλλη μέρα τον πήρε να τον ρωτήσει εάν σκέφτηκε την πρόταση του), φαίνεται να τεκμηριώνονται από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα. Παράλληλα, υπάρχει και βίντεο από το καζίνο που δείχνει τον Μασιά να τον επισκέπτεται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο εδώλιο Μασιάς και Κωνσταντίνου-Όταν παράγοντες στήθηκαν στη δικαστική σέντρα