Η Αταλάντα διέλυσε τη Βαλένθια και βλέπει προημιτελικά

Δεν έχει ταβάνι η Αταλάντα του Τζιάν Πιέρο Γκαζπερίνι. H«LaDea» διέσυρε τη Βαλένθια μέσα στο «Σαν Σίρο» με 4-1 και απόκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του ChampionsLeague.

Στο 5ο λεπτό ο Ίλισιτς πάτησε στον Γκόμες που σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά έξω, ενώ στο 8’ η Αταλάντα έβγαλε φοβερή αντεπίθεση, ο Ίλισιτς έβγαλε τον Πάσαλιτς μόνο με τον Ντομενέκ, πλάσαρε αλλά ο Ισπανός κίπερ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση.

Ωστόσο στο 16ο λεπτό, ο Πάπου Γκόμες σέντραρε γλυκά από αριστερά και ο Χάτεμπουρ με προβολή από κοντά έκανες το 1-0.

Στο 21’ ο Αταλάντα αναπτύχθηκε όμορφα, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Γκόζενς που έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ του Ντομενέκ, ενώ στο 30’ ο Τόρες βρέθηκε δεξιά στην περιοχή της Αταλάντα, έκανε το πλασέ στην κλειστή γωνία και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Γκολίνι. Μάλιστα στο 35’ ο Γουέδες μπήκε μόνος του στην περιοχή από αριστερά, έκανε κάτι σαν γύρισμα αλλά ο Μανγκαλά δεν πρόλαβε σε κενή εστία, ενώ στο 42’ ο Ίλισιτς πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής, γύρισε και με ένα απίθανο σουτ έκανες το 2-0.

Στο 50’ ο Γκόμες πάτησε περιοχή από αριστερά κι έκανες το γύρισμα αλλά η μπάλα, κόντραρε και πέρασε μόλις έξω, ενώ στο 52’ ο Σολέρ από κοντά έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα έφυγε έξω.

Μάλιστα στο 57’ ο Φρόιλερ με απίθανο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 για την Αταλάντα ενώ στο 61’ μετά από λάθος στην άμυνα τον Ιταλών, ο Μάξι Γκόμες βρέθηκε μόνος με τον Γκολίνι αλλά πλάσαρε πάνω του.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό και στο 63’ ο Χάτεμπουρ έφυγε από δεξιά στην κόντρα και με ξερό σουτ έκανε το 4-0 αλλά στο 66’ ο Τσερίσεβ με όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 4-1.

Στο 70’ ο  Τόρες σέντραρε από δεξιά, ο Μάξι Γκόμες δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα εξ επαφής και στη συνέχεια ο Τσερίσεβ σούταρε πάνω στο στήθος του Γκολίνι, ενώ στο 83’ ο Πάσαλιτς πλάσαρε άστοχα από καλό σημείο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Παλομίνο, Τολόι, Χάτεμπουρ, Καλντάρα (75’ Σαπάτα), Γκόζενς, Φρόιλερ, Γκόμες (81’ Μαλινόβσκι), Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (90+1’ Ταμέζε), Ίλισιτς

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Μανγκαλά, Βας, Γκαγιά, Ντιακαμπί, Παρέχο, Τόρες., Κοντογκμπιά, Γουέδες (64’ Τσερίσεβ), Σολέρ, Μάξι Γκόμες (73’ Γκαμεϊρό)

Δειτε Επισης

Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας
Εμπρηστικός ο Ερντογάν-«Η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας αν δεν σταματούσαμε το 1974»
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική