Έπαιξε σαν λεόντας, προκρίθηκε σαν κυπελλούχος

Παλικαρίσια πρόκριση πέτυχε η ΑΕΛ που χάρη στο εκτός τέρμα που έβαλε, πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.
 
Ο Ρουάν Μαέ, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ μόλις στο 17’ με απευθείας εκτέλεση πέναλτι, αλλά δεκαπέντε λεπτά αργότερα, άθελα του βέβαια έβαλε φωτιά στο παιχνίδι, στέλνοντας την μπάλα στην εστία της ομάδας του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι και το αυτογκόλ του Μαέ που έφερε την πρόκριση της ΑΕΛ

Οι γαλαζοκιτρίνοι της Λεμεσού, ήταν η ομάδα που φάνηκε ξεκάθαρα, πως ήθελε την πρόκριση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά το πιο σημαντικό, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, τήρησαν κατά γράμμα το πλάνο αλλά και τη φιλοσοφία του Ντούσαν Κέρκεζ.

Εξάλλου, είναι γνωστό πως το σύστημα και ο τρόπος παιχνιδιού του Βόσνιου τεχνικού, είναι εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητο. Διαθέτει κοντινές, κλειστές γραμμές, με την απόσταση που έχουν οι ποδοσφαιριστές να είναι πολύ μικρές, αλλά και γρήγορες επιθέσεις. Όλα αυτά, χάρισαν μια μεγάλη πρόκριση, δίνοντας αρκετή αυτοπεποίθηση, ενόψει συνέχειας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό που έκανε εντύπωση στον Κέρκεζ και η ευχή για την ΑΕΚ

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης φυσικά ο Ρουάν Μαέ. Ο Μαροκινός επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων, ήταν ο άνθρωπος που κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε μάλιστα και σε τέρμα. Μετά και το σημερινό, μπορεί να χαρακτηριστεί ο άνθρωπος της… δύσκολης στιγμής. Ο 22χρονος επιθετικός, αν και δεν σκόραρε αρκετά μέχρι στιγμής, χάρισε όμως σημαντικά τέρματα στη φετινή πορεία της ΑΕΛ. Φάνηκε άτυχος ωστόσο, στη φάση του 32’ αλλά, για καλή του τύχη, στο τέλος της βραδιάς, δεν στοίχισε στην ομάδα του.

Δίκαια, χαρακτήρισαν την πρόκριση της ΑΕΛ και οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Όσο ο Ντούσαν Κέρκεζ στις δηλώσεις του τόσο και ο Ηλίας Χαραάμπους, συμφώνησαν πως η πρόκριση για την ομάδα της Λεμεσού, ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έβαλε πέναλτι, αυτογκόλ και στο τέλος έκοψε το εισιτήριο πρόκρισης της ΑΕΛ

Πλέον, η ΑΕΛ, επικεντρώνεται στα δυο πολύ σημαντικά εναπομείναντα παιχνίδια για το τέλος της Α' φάσης του πρωταθλήματος. Μοναδικός στόχος, είναι η ομάδα της Λεμεσού, να παραμείνει φυσικά στην εξάδα, κάτι που μέσα από τις εμφανίσεις της μοιάζει παραπάνω από σίγουρο. Έχει ενώπιον της ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία, περιμένοντας τον Εθνικό στο Τσίρειο, για την τελευταία αγωνιστική.

Τα πάντα θα κριθούν από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ντούσαν Κέρκεζ, αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες, που καραδοκούν για μια θέση στην εξάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το γκολ πέναλτι της ΑΕΛ και το αυτογκόλ του Μαέ

Μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς, δεν είναι άλλος από το back to back, στο κύπελλο. Άπαντες, θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα της κυπελλούχου, όπου αν το καταφέρουν, θα γράψουν ιστορία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: