Αποκαλύψεων συνέχεια-«Πίσω από τις βόμβες διαιτητών το κύκλωμα»

Συνέχεια στις αποκαλύψεις που έχουν προκύψει με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο κυπριακό ποδόσφαιρο από το ισπανικό δημοσίευμα της El Confidencial, δίνει ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χοσέ Μαρία Όλμο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου. 

Όπως τονίστηκε αρχικά, η ισπανική Αστυνομία γνώριζε τι συνέβαινε, καθώς παρακολουθούσε τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του Λαρένα με τις επαφές του στην Ισπανία. Επίσης, εδωσε λεπτομέρειες για το δίκτυο των κυκλωμάτων, τονίζοντας τον τρόπο που δρούσε αυτό στη χειραγώγηση των συγκεκριμένων αγώνων. Συμπλήρωσε πως το κέντρο του κυκλώματος είναι στη Κύπρο, αλλά τα στοιχήματα παίζονται στην Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θα ζητηθεί η κράτηση Μασιά-Κωνσταντίνου στις Κεντρικές, επίκειται δικαστική μάχη

Την ίδια ώρα, ο Χόρχε Μαρία Όλμο, παρουσιάστηκε πεπεισμένος ότι πίσω από τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον διαιτητών τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο βρίσκεται το ίδιο κύκλωμα στημένων αγώνων, ενώ δεν αποκλείεται ανέφερε, οι έρευνες να φέρουν νέα στοιχεία.

«Το κέντρο είναι στην Κύπρο. Όμως στη μαφία των στημένων αγώνων υπάρχουν πάντα διαφορετικοί οργανισμοί που εργάζονται στα ίδια πρωταθλήματα, στους ίδιους αγώνες, στα ίδια σωματεία. Ήξεραν πριν από τον αγώνα τι θα γινόταν και έγινε. Μια ομάδα θα κέρδιζε το πρωτάθλημα, μια το κύπελλο και ακόμα μια ομάδα θα είχε μια θέση στο Europa league». 

Όπως επεσήμανε, ο Χοσέ Μαρία Όλμο επίσης, ο Χόρχε Λαρένα έχει περάσει από ειδική ανάλυση από την ισπανική αστυνομία για τα στοιχεία που έχει ενώπιον της, ενώ την ίδια ώρα η UEFA, έχει υπόψην τα όσα έλαβαν χώρα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.