Έβαλε πέναλτι, αυτογκόλ και στο τέλος έκοψε το εισιτήριο πρόκρισης της ΑΕΛ

Σπουδαία πρόκριση πήρε η ΑΕΛ, η οποία εξήλθε ισόπαλη με 1-1 με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Μαέ, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ΑΕΛ με πέναλτι στο 17, ενώ πέτυχε το γκολ και της ΑΕΚ στο 32' με αυτογκόλ.
 
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
 
Το παιχνίδι στην Αρένα άρχισε με γκολ για την ΑΕΛ. Ο Γκολομπάρτ ανέτρεψε τον Μαέ στο 16’ και ο Ελβετός διαιτητής Σάντρο Σέρερ υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο παθών, ο οποίος πέτυχε το 0-1. Στο 32’, η ΑΕΚ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μαέ. Ο Κάσες εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα χτύπησε στον Μαέ και κατέληξε στα δίχτυα του Βοζίνια. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο ΓΣΠ.
 
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο σε ρυθμό και φάσεις, με την ομάδα της Λάρνακας να είναι καλύτερη σε γενικές γραμμές. Στο 60’, ο Χουράδο δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, ενώ λίγο αργότερα ο Σέρερ θα μπορούσε να δώσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, για χέρι του Κίβενι εντός περιοχής. Στο 75’, ο Αγκάνοβιτς εκτέλεσε το φάουλ και ανάγκασε τον Τόνιο σε σπουδαία απόκρουση.

 
Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΑΕΚ: Τόνιο, Φερνάντες, Γκονζάλεθ, Γκολομπάρτ, Ιωάννου (66' Πλάνας), Τάντι (60' Κίβενι), Φακούντο, Χέφελ, Ακοράν (53' Άμπραχαμ), Γιάννου, Τρισκόφσκι

ΑΕΛ: Βοζίνια, A.Τεσέιρα, Γκαζτανάγια (48' Γκοντάλ), Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Ράσο, Αβραάμ, Αγκάνοβιτς (85' Αντάμοβιτς), Κυριάκου, Χουράδο (69' Μαϊντεβάτς), Μαέ
 
Σκόρερ: 32' Μαέ/ 17' Μαέ (πέν.)
 
Κίτρινες: Ιωάννου/Χουράδο, Γκαθτανιάγκα