«Το κυπριακό ποδόσφαιρο έπιασε πάτο, υπουργέ πως πάει ο αριθμός των καρτών;»

«Πλέον το κυπριακό ποδόσφαιρο έπιασε επίσημα πάτο», αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ σε ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό ποδόσφαιρο. 

Την ίδια ώρα η Θύρα 3 τονίζει πως υπάρχουν γήπεδα που δεν τηρούν τα κριτήρια και αναφέρονται στην κάρτα φιλάθλου, ενώ την ίδια ώρα κάνουν απορία προς τον υπουργό Δικαιοσύνης για το ποιος είναι ο αριθμός των νέων καρτών;

Αναλυτικά:

Η φίλαθλη κοινή γνώμη παρακολουθεί με αποτροπιασμό και αηδία τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όλα όσα ήξεραν οι πάντες αλλά μόνο οι οργανωμένοι τα έλεγαν διαχρονικά και με συνέπεια, έχουν επιβεβαιωθεί. Πλέον το κυπριακό ποδόσφαιρο έπιασε επίσημα πάτο και αν όλα αυτά γίνονταν σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε ήδη παρέμβει ο εισαγγελέας και οι διοργανώσεις θα διακόπτονταν επ’ αόριστον.

Ταυτόχρονα, χθες το βράδυ ακούσαμε από το προεδρικό ότι μόνο 2 γήπεδα πληρούν τις προδιαγραφές ενώ απαιτούνται πολλά εκατομμύρια για να φτιαχτούν τα υπόλοιπα και να είναι ασφαλή. Όμως, μετά από όλα αυτά έχετε ακόμα τα μούτρα να μιλάτε για κάρτες οπαδού; Εδώ σας πηγαίνει γάντι η έκφραση « ο κόσμος καίγεται και το μ.. χτενίζεται».

Ακούσαμε και τον Αντρέα Μιχαηλίδη να μιλά για ψευτοτροποποίηση του νόμου, παίζοντας με τη νοημοσύνη του κόσμου και καλύπτοντας το κόμμα του που τόσο ευγενικά του παραχώρησε τη θέση του προέδρου του ΚΟΑ επειδή δεν βγήκε βουλευτής. Εκτός του ότι το μητρώο θα παραμείνει έτσι και αλλιώς στο ΚΟΑ, πρακτικά δεν αλλάζει κάτι και ίσως χειρότερα θα είναι τα πράγματα αν το πάρουν και τα σωματεία.

Ο κόσμος από τη μια αηδίασε και φεύγει ανεπιστρεπτί αρνούμενος να πιάνεται κορόιδο και από την άλλη τα γήπεδα δεν τηρούν ούτε τα βασικά, όχι μόνο για το αποτυχημένο μέτρο σας αλλά και για την ασφάλεια των θεατών. Το ποδόσφαιρο είναι σε οριακό σημείο και αν σας ένοιαζε πραγματικά για αυτό, έτσι όπως είναι τα πράγματα τουλάχιστον θα ζητούσατε μια αναστολή του νόμου, αφού σκέφτεστε και το πολιτικό κόστος, ώστε να ανοίξουν οι πόρτες για όλους.

Μέσα σε όλα αυτά η ποδοσφαιρική μας ομάδα παίζει σήμερα με την κούλλα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Ο Ντούσαν και οι παίκτες καλούνται να κάνουν το αυτονόητο και να φέρουν την πρόκριση στο λιμάνι. Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός για τον αγώνα.

Αύριο τσικνοπέμπτη αρχίζει το πολιτιστικό γεγονός του καρναβαλιού για την πόλη μας, ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ διοργανώνει πάρτι στο οίκημα του από τις 12:00 το μεσημέρι με κρεατικά και οινόπνευμα. Όλοι λέοντες είναι καλεσμένοι για το καθιερωμένο τσίκνομα.

Κλείνοντας, ενημερώνουμε ότι το μεγάλο καρναβαλίστικο πάρτι του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του καρναβαλιού. Περισσότερες λεπτομέρειες σε μεταγενέστερη μας ανακοίνωση.

ΥΓ. Υπουργέ πως πάει ο αριθμός των νέων καρτών;

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

 

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»