Το δεύτερο μέρος της τριλογίας και οι προθέσεις του Τιμούρ για Κύπελλο

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας των αναμετρήσεων κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, λαμβάνει χώρα σήμερα (19/02) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την Ανόρθωση. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια υποδέχεται τη συμπολίτισσα της για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, σε διαφορετικό θεσμό και θέλει το αποτέλεσμα εκείνο, το οποίο θα της δώσει το προβάδισμα για την πρόκριση.

 Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους «κυανόλευκους» της Αμμοχώστου, καθώς η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη αποδείχθηκε πολύ «σκληρό» καρύδι στα δύο παιχνίδια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα. Είναι γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, για τον οποίο ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει σημάνει προς τους ποδοσφαιριστές του, να έχουν την μέγιστη προσοχή και συγκέντρωση. Σε διπλούς αγώνες στο θεσμό του Κυπέλλου, το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να μετρήσει ακριβά και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από τον οποιονδήποτε, ο τεχνικός της Ανόρθωσης.

Αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενόψει του σημερινού (19/02) παιχνιδιού είναι πιθανό να γίνουν, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (16/02). Ο Κετσπάγια θα έχει την μόνιμη απουσία του Ρενάτο Μαργκάσα, ενώ απόντας λόγω καρτών θα είναι και ο Μουρτάζ Νταουσβίλι.

Την θέση του Γεωργιανού μέσου στον άξονα της μεσαίας γραμμής διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Θεόδωρος Βασιλακάκης και Μιχάλης Ιωάννου. Επιπρόσθετα, οι Δημήτρης Χριστοφή και Μίχαλ Ντούρις διεκδικούν θέση στη βασική ενδεκάδα, μετά την πολύ καλή τους εμφάνιση, στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι πιθανό ως βασικός να αγωνιστεί και ο Τζάνο Ανανίτζε.

Όποιοι και εάν αγωνιστούν, το ζητούμενο είναι να πετύχει η ομάδα της Αμμοχώστου μια νίκη με μηδέν παθητικό, η οποία θα της δώσει το προβάδισμα, ενόψει επαναληπτικού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: