Μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του ο Σόουζα

Στο ενδεχόμενο μεταγραφής του αλλά και την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων, Λούκας Σόουζα, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ξένο Μέσο.

«H προσαρμογή εδώ ήταν ομαλή. Ήρθα από την Ιταλία και είχα χρονικό διάστημα για να προσαρμοστώ. Σε σύγκριση με τη Βραζιλία εδώ είναι διαφορετικά. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι πιο δημοφιλές, όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στον ΑΠΟΕΛ οι απαιτήσεις είναι αρκετές, γιατί παίζουμε κάθε δύο μέρες παιχνίδι», ανέφερε για την παρουσία του στο νησί μας ο 29χρονος μέσος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η σφυρίχτρα στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Βασιλεία

Ερωτηθείς αν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του ο μέσος των γαλαζοκιτρίνων είπε «παρακολουθώ πάντα το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Οι Παλμέιρας και η Φλαμένγκο έχουν επιτύχει τα τελευταία χρόνια», προσθέτοντας πως είχε επαφές με δύο ομάδες σε Ευρώπη και Ασία.  

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ονειρεύομαι κάτι τέτοιο. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς στην εθνική ομάδα αλλά και πόση ποιότητα έχουμε, ειδικά στη θέση μου», κατέληξε ο Λούκας Σόουζα για το αν ονειρεύεται αν αγωνιστεί με την Εθνική Βραζιλίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκτακτη σύσκεψη μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Λαρένα