Πήρε το ρίσκο, πέταξε τη μάσκα και έδειξε ότι είναι ο... κέρβερος της Ανόρθωσης

Μια έμπιστη και καλή λύση φαίνεται να αποτελεί για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο συμπατριώτης του τερματοφύλακας από τη Γεωργία, Γκιόργκι Λόρια. 
 
Ο 34χρονος πορτιέρε, που βλέπει τον κόσμο από τα 1.97, αποδεικνύεται με το πέρασμα του χρόνου χρυσή η μεταγραφή του, αφού στα πιο κρίσιμα σημεία, κάνει το καθήκον του και σώζει την ομάδα του. 
 
Ο Γεωργιανός πορτιέρε, μπήκε με προστατευτική μάσκα στον αγωνιστικό χώρο για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, αφού είχε τραυματιστεί στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Στη συνέχεια ωστόσο, αφού είχε δεχθεί το πρώτο γκολ και την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους, πήρε το ρίσκο και πέταξε τη μάσκα, καθώς θεώρησε ότι θα είχε καλύτερα τον έλεγχο στον αγώνα. 
 
Τελικά, όπως διαφάνηκε του βγήκε σε καλό, αφού στην εκπνοή του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 3-2, ο Ελουντού μπήκε στην περιοχή από δεξιά και πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Λόρια εξουδετέρωσε, διατηρώντας το υπέρ προβάδισμα της Κυρίας και χαρίζοντας ουσιαστικά και το τρίποντο στην Ανόρθωση.
 
Αναμφισβήτητα, μπορεί στις πλείστες των περιπτώσεων η βαρύτητα να δίνεται σε αυτούς που σκοράρουν σε μια ομάδα, αλλά καταλυτικό ρόλο φέρει και η απόδοση του τερματοφύλακα, που θα μπορεί να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. 
 
Και εκεί που χρειάζεται και όταν το σίδερο καίει, ο Γκιόργκι Λόρια δείχνει ότι είναι πάντα έτοιμος και δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο για να μην περάσει η μπάλα στο πλεκτό του.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: