Με «χρυσοκέφαλο» Ντούρις πήρε τεράστια νίκη και διατηρήθηκε στην κορυφή η Ανόρθωση

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ανόρθωση που κέρδισε με 3-2 τη Νέα Σαλαμίνα στο βαρωσιώτικο ντέρμπι του Αντώνης Παπαδόπουλος για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
 
Μετά από ένα τρελό πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2. Η Ανμόρθωση, πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σερλίν, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κίνγκσλεϊ απάντησε για την ομάδα του. Στο 22', ο Γκαλίτσιος, έδωσε εκ νέου προβάδισμα για την Ανόρθωση και ο Κίνγκσλεϊ και πάλι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Ντούρι, με το κεφάλι στο 81' έδωσε ένα μεγάλο τρίποντο για την ομάδα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρόοδος του Μαργκάσα και το σχόλιό του για τη χαμένη ευκαιρία της Ανόρθωσης

Α’ ημίχρονο

Εκπληκτικά ξεκίνησε το παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων αφού και οι δυο αντίπαλοι, μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση. Η Ανόρθωση, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 7’ της αναμέτρησης. Ο Καλτσάς, εκτέλεσε με σέντρα το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και ο Σελίν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η αντίδραση από τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν άμεση αφού ένα λεπτό αργότερα στο 8’, ο Κίνγκσλεϊ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η Ανόρθωση, κατάφερε να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ στο 22’ με τον Γκαλίτσιο. Ο Καλτσάς, εκτέλεσε και πάλι το στημένο για την ομάδα της Ανόρθωσης και ο Γκαλίτσιος από κοντά, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η Νέα Σαλαμίνα, απάντησε και πάλι με μια φοβερή μπαλιά του Κορέια και ακόμη πιο τρομερή κεφαλιά του Κίνγκσλεϊ στο 44’.
 
Β’ ημίχρονο
 
Ένα διαφορετικό δεύτερο ημίχρονο, αφού η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που κρατούσε την μπάλα, έχοντας την κατοχή αλλά ως εκεί. Η κυρία, έδειχνε ότι ήθελε αλλά δεν μπορούσε, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να προσπαθεί με βελτιωτικές κινήσεις να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να σκοράρει το τέρμα που θα μπορούσε.  Η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Ντούρις στο 81' της αναμέτρησης. Ο Χριστοφή, έκανε το γύρισμα στη περιοχή με τον Ντούρις να κάνει το κεφάλι και να δίνει μια τεράστια νίκη για την ομάδα του. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: 'Ετσι άνοιξε τον... χορό με Σελίν η Ανόρθωση, ακολούθησε άμεσα ο Κίνγκσλεϊ
 
Ενδεκάδες:
 
Ανόρθωση: Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Σελίν, Νταουσβίλι, Αρτυματάς, Ράγιος, Καλτσάς (Ντούρις 72’), Οκριασβίλι, Κατσιαράβα (Χριστοφή 46’)
 
Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Κορέια, Μπαραβίκας, Ρέινολντς (Κωστή 75'), Σιαθάς (Σίμπσον 82'), Φουστάρ (Χριστοφόρου 20’), Ροντρίγκεζ, Λαμπότ, Μαριάνοβιτς, Ελουντού, Κίνγκσλεϊ
 
Σκόρερ: Σελίν 7’, Γκαλίτσιος 22’, Ντούρις 81' / Κίνγκσλεϊ 8’, 44’
 
Κίτρινες: Γκαλίτσιος / -
 
Κόκκινες:-/-
 
Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: