Αυτό που είπε ο Σολμπάκεν σε Λούφνερ για την Κύπρο και η επιστροφή στην Κοπεγχάγη

Στην παρουσία του στο νησί αλλά και την επιλογή του να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο αμυντικός της Ομόνοιας, Μικαέλ Λούφτνερ, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ξένο Μέσο. 
 
Την ίδια ώρα ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός μίλησε για τον πρώην προπονητή του στην Κοπεγχάγη, Στάλε Σολμπάκεν αλλά και την επιστροφή του στην ομάδα της Δανίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκάλυψε κρούση προς τους Χριστοφή και Γουίλερ ο Μασιάς

«Καταφέραμε να κερδίσουμε την πρώτη ομάδα στην βαθμολογία, την Ανόρθωση και τους πλησιάσαμε στον πόντο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα, το αξίζαμε. Παίξαμε πολύ καλά και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας είναι φανταστική υπήρχαν σχεδόν 20.000. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Έτσι παίξαμε και κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Αν δεν χάναμε κάποιους βαθμούς θα ήμασταν στην πρώτη θέση. Δεν λυπάμαι που ήρθα στην Κύπρο. Η Ομόνοια είναι ένα restart για μένα. Ο Σολμπάκεν ήρθε και μου είπε ότι έχει ένα φίλο προπονητή στην Κύπρο. Η επιλογή μου να έρθω στην Ομόνοια ήταν σωστή. Απολαμβάνω την Κύπρο, ο καιρός είναι τέλειος. Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην Κοπεγχάγη και θα παλέψω για μια θέση στην ομάδα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Έρχεται Κύπρο ο Παντιλιμόν για να κλείσει στην Ομόνοια