To ξεχωριστό ευχαριστώ, η άποψη για Παπασταύρου και η αδικία της ΑΕΛ

Αδικημένοι νιώθουν στην ΑΕΛ με τα διαιτητικά λάθη, όπως ανέφερε ο γενικός αρχηγός της λεμεσιανής ομάδας, Θεόδωρο Αντωνίου, μιλώντας στην εκπομπή «Άκου τι λέει» του Super Sport FM 104.0.
 
Ο υπεύθυνος Τύπου του γραφείου της ομάδας της Λεμεσού, τόνισε πως η ΑΕΛ θα έπρεπε να ήταν στην εξάδα ήδη και πως κάποια διαιτητικά λάθη δεν είναι ανθρώπινα. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Προχωρεί σε διπλή αξιολόγηση διαιτητών η ΚΟΠ με ξένους παρατηρητές
 
«Ευχαριστώ τον Ανδρέα Σοφοκλέους που μου άνοιξε την πόρτα να επιστρέψω. Είμαι σίγουρος πως η ΑΕΛ θα μπει στη εξάδα. Είναι πολύ καλή και το βλέπω. Πιστεύω πως δεν θα συνεχιστούν κάποια πράγματα. Αυτή η ομάδα δεν έπρεπε να συζητά το αν θα είναι στην εξάδα. Θα έπρεπε να είναι ήδη. Θα πρέπει να το καταλάβουν κάποιοι. Θα πρέπει να είμαστε ίσοι και δίκαιοι. Έχω φίλους διαιτητές και καταλαβαίνουν την άποψη μου. Καταλαβαίνουμε ποια λάθη είναι ανθρώπινα και ποια όχι. Αδικηθήκαμε σε εννέα παιχνίδια και κερδίσαμε τα δύο. Δεν θέλω να πω παραπάνω πάνω σε αυτό. Είπε πολύ σοβαρά πράγματα ο κύριος Παπασταύρου. Πριν τα πει ήξερε πολύ καλά και τα θετικά που θα ακουστούν, αλλά και τα αρνητικά. Δεν περιμένω να πει ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία ή πράγματα. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αποδείξεις. Μπορεί κάποια πράγματα να τα βλέπουμε και να τα ακούμε αλλά δύσκολα βρίσκεις στοιχεία. Όλοι οι διαιτητές για να κάνουν καλά τη δουλειά τους θα έπρεπε να ασχολούνται μόνο με ένα πράγμα. Κανείς δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις πέντε έξι ρόλων».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: