Η δύσκολη αποχώρηση Χριστοφή και οι υποψήφιοι να τον ακολουθήσουν

O Xένινγκ Μπεργκ έκρινε πως δεν μπορεί ο Δημήτρης Χριστοφή να βοηθήσει την Ομόνοια και τον έθεσε εκτός πλανών. Είναι φυσιολογικό και ο ίδιος να επιθυμεί να μετακομίσει σε ομάδα, όπου θα παίρνει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Από τις εισφορές για επιστροφή, στα... μαχαίρια Χριστοφή και Ομόνοια
 
Ο Κύπριος διεθνής επικεντρώνει τα βλέμματα ομάδων που έχουν ψηλούς στόχους, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από πληροφορίες που είδαν το φως τη δημοσιότητας Ανόρθωση αλλά και ΑΕΛ, έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι για να αποχωρήσει από το Ηλίας Πούλλος θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, κάτι το οποίο δεν είναι και εύκολο, αφού ο 31χρονος εξτρέμ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Ο Κύπριος άσος δεν θα ήθελε σίγουρα να βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου και αφού δεν υπολογίζεται από τον 50χρονο κόουτς επιθυμεί να αποχωρήσει. Όπως γνωστοποίησε και χθες ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, ο Δημήτρης Χριστοφή θα κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας της Λευκωσίας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με νομικά μέτρα απαντά ο Χριστοφή στην Ομόνοια
 
Από εκεί και πέρα η απόκτηση του Κοστέλ Παντιλιμόν, αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή για τους πρασίνους, αφού αύριο θα βρεθεί στο νησί μας για τις τελικές συζητήσεις.
 
Επιπρόσθετα, γίνονται σκέψεις για να αποκτηθεί επιθετικός και εξτρέμ, ο πρώτος για να πλαισιώσει τους Ματ Ντάρμπισαϊαρ και Ανδρόνικο Κακουλλή, ενώ ο δεύτερος για να δώσει λύσεις στα φτερά της επίθεσης.
 
Εφόσον το τριφύλλι προσχωρήσει σε τρεις συνολικά προσθήκες την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τότε οι επικρατέστεροι για αποχώρηση είναι οι Ζοέλ Περέιρα και οι Χέν Εζρά. Ο Πορτογάλος μπακ έχει αγωνιστεί μόλις 90' στη φετινή σεζόν, από τη πρώτη αγωνιστική με τη Δόξα και ο Χεν Εζρά δεν έχει γεμίσει το μάτι του Χένινγκ Μπεργκ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: