Άστραψε και βρόντηξε ο Καραβίδας: Δεν θα ξανασχοληθώ, δεν με ενδιαφέρει τίποτα

Την αποχή του από τις συνελεύσεις της ΚΟΠ, αλλά και τις τοποθετήσεις του Σταύρου Παπασταύρου, σχολίασε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, τόνισε ότι δεν θα πάει ξανά σε συνελεύσεις της ΚΟΠ, ενώ δηλώνει αποφασισμένος να ζήσει με τη δύσκολη κατάσταση, με την επιβίωση της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:LIVE: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Υπουργείο με... διαιτητή την UEFA για τα στημένα

«Εγώ ξεκίνησα να βλέπω το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Δεν ασχολούμαι με τίποτα δεν με ενδιαφέρει. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράματα αλλά δεν αλλάζουν. Οι περισσότεροι δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Στην Ευρώπη κάνουν έτη φωτός μπροστά, στην Κύπρο εμείς κάνουμε έτη φωτός προς τα κάτω. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι πρόεδρος μια οικογενειακής ομάδας. Και θα απολαμβάνουμε την ομάδα μας στο γήπεδο που θα κάνουμε είτε είμαστε πρώτη κατηγορία, είτε δεύτερη. Δεν με απασχολεί και δεν θέλω να ενημερώνομαι. Δεν θα παρουσιαστώ πούποτε ξανά. Θα είμαι στη Δόξα μέχρι να με βαρεθούν εδώ οι άνθρωποι. Αν μου πει κάτι κάποιος να φύγω, θα φύγω. Είναι η ομάδα της καρδιάς μας. Ο κύριος Παπασταύρου θα απογοητευτεί αργά η γρήγορα. Ανέλαβε την Ομόνοια και είναι ένα ιστορικό σωματείο άλλα όταν καταλάβει τι γίνεται θα αποχωρήσει. Βλέπω το ποδόσφαιρο όπως το κυνήγι, όπως χόμπι το αγαπάμε. Όπως πάω κυνήγι έτσι και στο ποδόσφαιρο. Είναι πολλά πράγματα που δεν αλλάζουν. Γήπεδα δεν έχουμε. Δεν έκανε κάποιος προσπάθεια για να φτιαχτούν. Δεν ενδιαφέρει κάποιο. Πάω στην προπόνηση της ομάδας μου, πίνω τον καφέ μου με τους παίκτες μου και το απολαμβάνω»   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο άρχοντας της αναμέτρησης στο ΑΠΟΕΛ-Απόλλων