Ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια, ψάχνουν τις άλλες έξι

Ο κόσμος παραμένει συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Κόμπι Μπράιαν, την 13χρονη κόρη του Τζιάννα και εφτά ακόμα άτομα, μετά την συντριβή του ελικοπτέρου του πρώην σταρ των Λέικερς, στην περιοχή της Καλιφόρνια.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως ανασύρθηκαν τρεις σοροί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν πρόκειται για τον Κόμπι ή την Τζιάνα.

Πάντα με βάση την σχετική ανακοίνωση, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου, κατάφεραν να ανασύρουν τρεις σορούς και να τις μεταφέρουν σε επιστημονικό κέντρο προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της αναγνώρισης.

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν ανασύρθηκε η σορός του Κόμπι Μπράιαν ή της 13χρονης κόρης του κυριάρχησαν στην διαδικασία της ενημέρωσης, ωστόσο η αστυνομία του Λος Άντζελες απέφυγε να πει το παραμικρό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: