Προς παραμονή μέχρι το καλοκαίρι ο Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Ελάχιστες πιθανότητες να φύγει, πλέον, ο Εμάνουελ Ινσούα άμεσα από τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν έχει έρθει η πρόταση από την Αλ Ουάχντα. Μόνο αν ρίξει τις υπέρογκες απαιτήσεις του, υπάρχουν πιθανότητες ανανέωσης του συμβολαίου του.

Η πρόταση της Αλ Ουάχντα για τον Εμάνουελ Ινσούα μέχρι και απόψε το βράδυ δεν είχε «εμφανιστεί» στα γραφεία της ΠΑΕ, παρά την βεβαιότητά από το περιβάλλον του παίκτη που το θεωρούσε δεδομένο εδώ και δέκα ημέρες. Στο «πράσινο στρατόπεδο» και ειδικά ο Τσάβι Ρόκα κρατούσε μικρό καλάθι και φαίνεται να δικαιώνεται. Εξάλλου ακόμη και αν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα από τα Εμιράτα κάνει πρόταση(ελάχιστες οι πιθανότητες πλέον), αν αυτή δεν πλησιάζει στις 500.000 ευρώ, το «τριφύλλι» δύσκολα θα ανάψει το... πράσινο φως.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως δεν θα ρισκάρει να μείνει ο Παναθηναϊκός χωρίς βασικό αριστερό μπακ και η deadline έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Τούτη την στιγμή, λοιπόν, όλα δείχνουν πως ο Ινσούα θα φορά την φανέλα με το τριφύλλι, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Πάντως, οι πιθανότητες να έχουμε ολική ανατροπή στην υπόθεση είναι ελάχιστες με τα υπάρχοντα δεδομένα. Τα χρήματα που ζητά ο Ινσούα είναι εκτός ποδοσφαιρικής και παναθηναϊκής πραγματικότητας. Αν «πέσει», είναι σίγουρο πως στον Παναθηναϊκό θα ξανακάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο χρόνος, εξάλλου, σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο καλύτερος «σύμμαχος».

Πηγή:gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας