ΠΑΟΚ στην κορυφή, αλλά με κολλύριο για τα μάτια

Στο ΟΑΚΑ η μπίλια έκατσε στο «Χ» και δικαιολογημένα όλο το ενδιαφέρον στράφηκε στην αναμέτρηση της Τούμπας, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έψαχνε τρίποντο για να σκαρφαλώσει εκ νέου στην κορυφή. Μόνο που το έργο του κάθε άλλο παρά εύκολο φάνηκε πως θα είναι...

Ο Βόλος αποδείχθηκε... σκληρό καρύδι, όντας «ευνοημένος» και από το πολύ χαμηλό τέμπο του αγώνα κατά την διάρκεια του α΄ημιχρόνου, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έδειξε σε ένα ακόμη ματς να μην πατάει καλά, εμφανίζοντας και πάλι πολλά προβλήματα στο σετ παιχνίδι, μην μπορώντας να βρει εύκολα διαδρόμους προς την εστία του αντιπάλου.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Δικεφάλου σημειώθηκε στο 38' μετά από ένα λάθος της άμυνας του Βόλου, το οποίο εκμεταλλεύτηκε άψογα ο Μίσιτς, φέρνοντας τον Σφιντέρσκι σε θέση τετ α τετ με τον Γκαραβέλη αλλά η παρέμβαση του Τσίκα στο πλασέ του Πολωνού αποδείχθηκε «σωτήρια», οδηγώντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 0-0. 

Με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μπαίνει στην εξίσωση της κουβέντας μέσω «ξεσπάσματος (σ.σ. μετά την γνωστοποίηση της εισήγησης της ΕΕΑ) και τον Αμπέλ Φερέιρα να προχωρά άμεσα στην πρώτη διορθωτική κίνηση από τον πάγκο, περνώντας μέσα τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο οργανωτή και αποσύροντας τον Μαουρίσιο από τα χαφ, οι γηπεδούχοι απέκτησαν ένα πιο ορθολογικό πλάνο ανάπτυξης.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 60ο λεπτό μετά από ανατροπή του Λημνιού από τον Τσαούση με τον Κοτσιαύτη να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, επιλέγοντας να στείλει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκαραβέλη για το 1-0.

Και παρά το γεγονός ότι οι «ασπρόμαυροι» απέκτησαν το προβάδισμα, ο Βόλος έδειχνε άκρως επικίνδυνος στην κόντρα επίθεση, βγάζοντας αιφνιδιασμούς και τρεξίματα, όντας μέχρι τέλους «μέσα» στο παιχνίδι, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το εύθραυστο μέχρι εκείνο το σημείο σκορ.

Παρά το «καρδιοχτύπι» που του έφερε ο Βόλος, το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΠΑΟΚ αγκαλιά με ένα ακόμη τρίποντο. Μια νίκη που τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τον Αμπέλ Φερέιρα για την εικόνα που έχει η ομάδα του, συνεχίζοντας ένα σερί μέτριων εμφανίσεων για τους νταμπλούχους Ελλάδος που δεν πείθουν βάσει απόδοσης εδώ και καιρό...

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα στην Ανθούπολη-Δίπλα δίπλα δράστες και θύμα
ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τις φλόγες στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού-Σε ετοιμότητα για πιθανές εκκενώσεις
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης