Ασύλληπτη τραγωδία... Σκοτώθηκε μαζί με τη 13χρονη κόρη του ο Κόμπι

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον θρύλο του NBA, Κόμπε Μπράιαντ, αφού στο ελικόπτερο που έπεσε στην Καλιφόρνια βρισκόταν και η κόρη του.

Πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα παιδιά του Αμερικανού, την Τζιάνα Μαρία Ονόρε, η οποία ήταν μόλις 13 ετών και βρήκε μαζί του τραγικό θάνατο, μεγεθύνοντας τη θλίψη για την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες πάντως, ανάμεσα στα 5 άτομα που έχασαν συνολικά τη ζωή τους στο τραγικό γεγονός, δεν ήταν και η σύζυγος του Βανέσα.

 

 

Το ανατριχιαστικό προφητικό tweet πριν από τέσσερα χρόνια

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ σε όλο τον κόσμο μετά από πτώση του ελικοπτέρου του. Ο "Black Mamba" είχε μεγάλη αδυναμία στα ελικόπτερα και χρησιμοποιούσε συχνά το δικό του Sikorsky S-76.

Ο Κόμπε Μπράιαντ είχε αποκτήσει πριν αρκετά χρόνια το συγκεκριμένο ελικόπτερο και πήγαινε ακόμα και στο γήπεδο με αυτό.

Με αυτό είχε πάει και στον τελευταίο αγώνα της τεράστιας καριέρας του. Η εταιρία παραγωγής του ελικοπτέρου είχε μοιραστεί τότε μία φωτογραφία της NIKE και είχε γράψει στη σχετική ανάρτηση: "Δύο θρύλοι, μία φωτογραφία. Ο Κόμπε Μπράιαντ πετά το Sikorsky S-76 για το τελευταίο του παιχνίδι".

Η τελευταία πτήση του Κόμπε έμελλε να γίνει με το αγαπημένο του ελικόπτερο και σίγουρα η σχετική ανάρτηση προκαλεί ανατριχίλα.