Οι μπελάδες στα εκτός και ο... πόλεμος που δεν χάνεται μέσα σε μια νύχτα

Ουδεμία πρόθεση να πανικοβληθούν δεν έχουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης, μετά τη 2η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ομόνοια.
 
Η εμφάνιση της ομάδας της Αμμοχώστου στο ΓΣΠ δεν ήταν η αναμενόμενη, με το τριφύλλι να δείχνει πιο επικίνδυνο και ικανό να σκοράρει, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να μηδενίζει την προσπάθεια που καταβάλλει το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Όπως ακριβώς κανένα πρωτάθλημα δεν κερδίζεται με μια νίκη, έτσι και κανένας τίτλος δεν χάνεται από μια ήττα. Αυτό θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους παίκτες, διοίκηση και κόσμος, αφού από την αρχή της σεζόν έγινε ξεκάθαρο από την τεχνική ηγεσία ότι η ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνει ταμείο στο τέλος. 
 
Ο Γεωργιανός κόουτς πολύ σωστά εντόπισε και επεσήμανε το πρόβλημα που παρουσιάζει η ομάδα του εκτός έδρας. Για του λόγου το αληθές, οι τέσσερις από τις πέντε φετινές απώλειες της «Κυρίας» ήρθαν μακριά από το σπίτι της.
 
Οι ισοπαλίες με ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και οι ήττες από Απόλλωνα και Ομόνοια, προήλθαν εκτός από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», ένα γήπεδο στο οποίο όλες οι ομάδες παραδοσιακά δυσκολεύονται να κερδίσουν την Ανόρθωση.
 
Ο παράγοντας έδρα πάντοτε λειτουργεί καταλυτικά υπέρ ενός συλλόγου, ωστόσο τα... μεγάλα διπλά είναι εκείνα που μπορεί να σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.
 
Παρά τη μέτρια εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα, η «Κυρία» συνεχίζει να κρατά την πρώτη θέση στον φετινό μαραθώνιο, έχοντας μάλιστα και το παιχνίδι της 5ης Φεβρουαρίου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Ζητούμενο για τον σύλλογο της Αμμοχώστου είναι να επανέλθει ευθείς αμέσως στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από τον επαναληπτικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.
 
Άλλωστε το πρόγραμμα της Ανόρθωσης είναι αρκετά βαρυφορτωμένο, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να χαθούν βαθμοί στην πορεία, κάτι που σίγουρα απεύχεται ο Τιμούρ Κετσπάγια. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: