Επέστρεψε και φωνάζει «Ομόνοια λαός πρωτάθλημα»

Με ψυχή, καρδιά και σθένος, η Ομόνοια αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ανόρθωση στο -1. Οι πράσινοι, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα και το ισόπαλο αποτέλεσμα στην Πάφος FC, γεύτηκαν την πρώτη τους νίκη τη φετινή χρονιά, σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο. 

Οι τριφυλλοφόροι, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια, κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα της Αμμοχώστου και να τρελλάνουν τον κόσμο τους, ο οποίος στο τέλος της αναμέτρησης, ζητούσε επιτακτικά τρόπαιο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που τους χάρισαν το πιο ζεστό χειροκρότημα. 

Υπενθυμίζεται, ότι η τελευταία φορά που η Ομόνοια επικράτησε της Ανόρθωσης, ήταν στις 18 Μαρτίου 2017, όταν κέρδισε με 2-0, χάρη στα τέρματα των Ντάρμπισαϊρ και Χριστοφή. 

Έπειτα από τρία χρόνια ωστόσο, στο στάδιο της πρωτεύουσας πρωταγωνιστής έγινε ο Ζόρντι Γκόμεθ, ο οποίος στην άψογη εκτέλεση του κόρνερ, είδε τον Ντούρις με κεφαλιά να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Λόρια. 

Σε ένα σκληρό παιχνίδι που κυριάρχησε το πάθος και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, οι πράσινοι κατάφεραν με το ισχνό προβάδισμα, να διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη και στο τέλος να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους, το δέκατο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα. 

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους πράσινους πλήρως ικανοποιημένους και με την προσοχή τους στραμμένη στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Μακάρειο Στάδιο. 

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι καλούνται να κλείσουν επίσης, ένα μεγάλο κεφάλαιο της ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Χριστοφή, βρίσκεται εκτός πλάνων πλέον από τον Νορβηγό τεχνικό, Χένινγκ Μπεργκ. 

«Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε λόγω του ότι υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει στην ομάδα δεν αναμένεται να πάρει τα αγωνιστικά λεπτά που ενδεχομένως ο ίδιος να προσδοκεί. Εάν ο ίδιος το επιθυμεί ίσως να ήταν καλύτερα να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα, έτσι ώστε να έχει περισσότερη συμμετοχή. Είναι ένα ζήτημα που θα συζητήσουμε με τον Δημήτρη στις επόμενες ημέρες. Η Ομόνοια δεν θα σταθεί εμπόδιο, εάν θέλει ο ίδιος να πάει σε άλλη ομάδα», είναι η επίσημη θέση της Ομόνοιας, η οποία έριξε το... μπαλάκι στον Κύπριο επιθετικό για το μέλλον του, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στο παρελθόν στους πράσινους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: