Το σημαντικό βήμα της Ομόνοιας και η... ντρίμπλα του Μπεργκ για τα μεταγραφικά

Πανευτυχής για τη μεγάλη νίκη της Ομόνοιας στο ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση, παρουσιάστηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ.
 
Παράλληλα, τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν εξαιρετικά σημαντικό γιατί έδωσε ψυχολογία στους παίκτες των πρασίνων. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα απέναντι σ' αυτή την ομάδα που ήταν η καλύτερη του πρωταθλήματος, ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα μας και την ανάπτυξή μας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Στο β' ημίχρονο βάλαμε γκολ γρήγορα και άλλαξαν το παιχνίδι τους, έπαιξαν φανταστικά στην άμυνα οι παίκτες μου και ο Κυριακίδης απέκρουσε την ευκαιρία τους. Συμμετέχει στις προπονήσεις και ήταν πολύ σταθερός κάτω από τα δοκάρια, αυτό θέλουμε από τους τερματοφύλακες, είμαστε φορμαρισμένοι και είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αλλά η νίκη ήταν σημαντική.
 
Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό γιατί μας έδωσε τρεις βαθμούς και θα έχουμε ψυχολογία. Οι παίκτες ξέρουν ότι πάμε καλά. Όταν κερδίζεις είναι ακόμη καλύτερο. Παίζουμε κάθε αγώνα και είμαστε σε καλό φεγγάρι, θέλω να συνεχίσουμε. Δεν σκέφτομαι τα παιχνίδια με τις ομάδες που είναι κάτω από εμάς. Για τα μεταγραφικά θα περιμένουμε, κοιτάζουμε, αν βρούμε κάτι θα πάμε με αυτό, αν όχι θα προχωρήσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Δίνουν στους παίκτες μας αυτό το κάτι που χρειάζεται για να παίξουν καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: