Απλός, ουσιαστικός και με Ντε Βινσέντι επιτέλους να θυμίζει ποδοσφαιριστή

Επίδειξη δύναμης από τον ΑΠΟΕΛ στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο, με τους γαλαζοκίτρινους να φεύγουν με το διπλό, μετά από τρία διαδοχικά αποτελέσματα.

Ένα αποτέλεσμα, που αφήνει ικανοποιημένο τον Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν, αφού εκτός από τη νίκη είδε την ομάδα του να αποδίδει και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Εκτός τούτου, αρκετά ανεβασμένος παρουσιάστηκε ο Τόμας Ντε Βινέντι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Η τριάρα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Δόξα

Ο Αργεντινός, σκόραρε δυο τέρματα, σερβίροντας το τρίτο για τον Γιώργο Μερκή. Αδιαμφισβήτητα, ο 30χρονος μέσος, είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ΑΠΟΕΛ και τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέρονται για να αποκτήσει ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Από το παιχνίδι με τον Εθνικό, ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σημάδια ανάκαμψης και αυτό συνεχίστηκε και στο παιχνίδι του κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα. Στο σημερινό, απέναντι στη Δόξα, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε τέρματα.

Χρόνο συμμετοχής για άλλο ένα παιχνίδι πήραν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μίλαν Γέφτοβιτς και Μάικ Γένσεν. Ο Σέρβος για άλλο ένα παιχνίδι ήταν αρκετά κινητικός από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι. Από την άλλη, ο Γένσεν έδειξε πως χρειάζεται χρόνο αλλά και παιχνίδια. Έχει τρομερά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του κάτι που είναι οφθαλμοφανέστατο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η θέση του ΑΠΟΕΛ για Τάμαρι και τέταρτη μεταγραφή

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ήταν ο τραυματισμός του Τάμαρι, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Αυτό σήμανε συναγερμό στον Αρχάγγελο αφού ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στον επαναληπτικό κόντρα στον Απόλλωνα για το κύπελλο, αφού οι γαλαζοκίτρινοι έχουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του Τσιρείου.

Έχει αρχίσει η απόδοση να βελτιώνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους ποδοσφαιριστές του Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν, να παρουσιάζονται διαρκώς καλύτεροι και να βάζουν ένταση στο παιχνίδι τους.

Είναι σημαντική η παρουσία του Ντε Βινσέντι, στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών. Ο Αργεντινός κατά γενική ομολογία βρίσκεται πολύ πίσω από τον καλό του εαυτό εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει ο τρόπος να ανέβει ψυχολογικά και αυτός είναι μέσα από τα παιχνίδια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: