Καθάρισε εξ αρχής τη Δόξα και γεύτηκε τη νίκη μετά από δύο βδομάδες ο ΑΠΟΕΛ

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο ΑΠΟΕΛ, που πήρε καθαρή νίκη με 3-0 απέναντι στην Δόξα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Μακάρειο στάδιο. 
 
Με κεφάτο τον Ντε Βινσέντι που σκόραρε δυο τέρματα και σέρβιρε το τρίτο για τον Γιώργο Μερκή, οι γαλαζοκίτρινοι,ανέβηκαν στη τρίτη θέση με 31 βαθμούς και πλέον περιμένουν το αυριανό ντέρμπι του ΓΣΠ, μεταξύ Ομόνοιας και Ανόρθωσης.
 
Μελανό σημείο, η αποχώρηση του Τάμαρι από τον αγωνιστικό χώρο ως τραυματίας, κάτι που πονοκεφαλιάζει τον Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανησυχία για Τάμαρι-Αποχώρησε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια
 
A’ ημίχρονο
 
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ο ΑΠΟΕΛ, μπήκε με μοναδικό σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη. Οι γαλαζοκίτρινοι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Γκράκα. Στο 20’ της αναμέτρησης ο Ντερβίτ ανέτρεψε τον Μιχαήλοβιτς, με τον Ντε Βινσέντι να εκτελεί από τα έντεκα βήματα και να βάζει μπροστά τους γαλαζοκίτρινους. Στο 37’, ο Τάμαρι έκανε το γύρισμα στη περιοχή, με τον Ντε Βινσέντι και πάλι να βάζει την προβολή από κοντά να δίνει αέρα δυο τερμάτων για τους γαλαζοκίτρινους. Ο πρώτος σκόρερ των γαλαζοκιτρίνων, Γιώργος Μερκής, χτύπησε ξανά. Στο 43’, ο Ντε Βινσέντι, εκτέλεσε το κόρνερ για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Κύπριο αμυντικό να διαμορφώνει το 3-0, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με σούπερ Ντε Βινσέντι ο ΑΠΟΕΛ καθαρίζει τη Δόξα
 
Β’ ημίχρονο
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ κατέβασε τους ρυθμούς του, προφυλάσσοντας το αποτέλεσμα, κρατώντας μπάλα και ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Οι πρωταθλητές δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση από την ομάδα της Δόξας. Μελανό σημείο η αποχώρηση του Τάμαρι από τον αγωνιστικό χώρο ως τραυματίας, κάτι πονοκεφαλιάζει τον Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρώτο γκολ από την άσπρη βούλα μετά από τρία παιχνίδια για τον ΑΠΟΕΛ

Δόξα: Γκράτσα, Μιντίκκης, Χριστοφή, Ντερβίτ, Μπόλιεβιτς, Παπαφώτης, Τραϊτσέβσκι, Ασαμόα, Γιούτριτς, Μέσκα, Ζορζίνιο
 
ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Σόουζα, Μάτιτς, Ντε Βινσέντι (Γένσεν 81’), Τάμαρι, Γιάκολις (Γέφτοβιτς 60’), Πάβλοβιτς
 
Κίτρινες: Τραϊτσέφσκι, Μαρτίνος / -
 
Κόκκινες: -/-
 
Σκόρερς: -/ Ντε Βινσέντι 21’,37’ , Μερκής 43’
 
Διαιτησία: Βασίλης Δημητρίου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: